Morot

paskkarineriksson-copy.jpg

Jo jag vet. Det är egentligen usel pedagogik att hota småttisar. Men ibland kan man se det hela som ett positivt incitament till stordåd. Jultomten är ute ur bilden, men för en trött mamma ligger påskharen i säsong. Och ser man på. Ett samtal till haren och rummet är städat. Morötter till alla!

Vackraste påsktingen från Karin Eriksson. Den kommande marknaden på Överjärva gård ligger inte nästgårds för min del, men det talas om en ny webbutik. Eriksson säljer dessutom ting på Etsy och det skall komma upp tuppar och annat där också. Jag håller utkik.

6 comments

  1. Halloj! Vad precis. Jag har för bara några minuter sedan laddat ned exakt samma bild som jag tänkte orda lite om på min blogg. Jag föll också pladask för äggkopparna. Hon gör så himla fina grejer! Bra med hararna *ler*.Ha det fint!!! //Märit

  2. Sophie: Ibland – jag säger ibland – fungerar det ;-)Stämningsfullt: Man får passa på i påsktider :-)Jellon: Kör på du! äggkopparna förtjänar sannerligen att exponeras. Nu finns det några på Etsy att sukta efter. Sukt, sukt 🙂 Ha det fint du också!

Leave a Reply

Your email address will not be published.