Grå

videkvisted-copy.jpg

Fredagens strålande sol, byttes raskt ut till en grå helg med regn och rusk. Helgens givna höjdpunkt blev förstås det klassiska förskoledramat Vanten med Anna i rollen som groda. Sedan har det varit regn, städning, storhandling och tjatgnatande mamma. Nu sitter ännu en lista på kylen om olika familjeregler. Barnen fick skriva upp vad jag skall göra. Bland mina poster finns städning av skrivbord, hoppa hopprep och åka skateboard. Och visst. Jag hopppar gärna lite rep av vild glädje över att slippa vara tjatmoster om trist städning. Hoppet lever – i vanlig ordning.

Annars snurrar tankarna om huset igen. Jag gör märkliga tredimensionella skisser i gratisprogram på nätet och klurar över en del val igen. Fortsättning lär följa i en blogg nära Er.

Fotografi: Weronica – En mammas dag

signature

5 comments

  1. Hej!Haha man kan ju alltid lära sig något nytt 🙂 Eller du kanske redan kan åka skateboard?Visst är det trist att det härliga vädret bara försvann? Det är det som är så jobbigt med den här årstiden. Så fort man vant sig vid solen så försvinner den….Kram!

  2. Olika delar av landet… Jag har precis lagt in bilder på det ljuvliga vårvädret idag. Hoppas solen kommer till dig snart igen!

  3. Jag hörde att det var gråväder på östgötaslätten i helgen, trist. Vi hade grått och lite regn igår men idag blev vi välsignade med en underbar vårdag. Blå himmel och strålande sol. Visserligen ganska kallt men i lä värmde solen rejält. Det är verkligen så att energin återkommer i takt med solens strålar!Underbart vacker bild förövrigt, du är en mästare på vackra bilder! Vad har du för kamera?Jag har just tagit bort damm från sensorn på min kamera och ska på fotokurs på tisdag för att lära mig mer om slutartider, ISO och annat som bara är grekiska för mig som mest kör på autoinställningarna, nybörjare som jag är. Hoppas att kursen ska inspirera till mer fotografering längre fram!Ha en skön vecka och hoppas att solen kommer till dig också snart!kram från Norge/Ingela

  4. Är inne i princip varje dag och kollar din blogg (men lämnar inte kommentarer lika ofta) – jag blir så fantastiskt glad och inspirerad av dina vackra bilder. Imponerande att du hinner uppdatera bloggen så ofta.Hos mig är det ett tag kvar tills videkissarna vågar sig fram, men med din underbara bild på näthinnan så känns det nästan som om våren har kommit hit också…

  5. Det låter så spännande och underbart med all er husplanering, skissande och drömmande. Det är en sådan mysig tillvaro, att sitta och skapa sitt blivande hem. Tankar och idéer bara snurrar vilt och man letar efter alla smaskiga idéer som man samlat på sig under livet och att plocka ihop allt detta till sitt eget ultimata drömläge. Mmmmmmm. Spännande att följa er husresa …Ha det gott! //Jellon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *