Droppe

pask-copy.jpg

Om en vecka är det skärtorsdag. Visserligen kommer påsken tidigt i år, men tiden har gått fort, fort framåt sedan nyår. Det är dags att smycka hemmet med lite pynt i helgen. Jag börjar tycka mer och mer om påskrelaterade ting och allt behöver inte vara gula kycklingar. I år syns mycket rosa i affärerna, även på påskpyntet. Jag har haft riset inne ett tag, men i helgen sätter jag upp mina vackra glasdroppar i det. Dropparna är ett av mina favoritting i hemmet. Vårvackert i mina ögon.

Fotografi: Weronica – En mammas dag

8 comments

  1. Oh, de skulle jag gärna vilja se när de är på plats *fjäsk* Tycker inte att jag hittat nåt fint påskpynt här där jag bor…

  2. Åh vad fint! Vi kommer att vara på landet i påsk och då ska vi pynta busken vid trappen med en massa färgglada fjädrar.

  3. Vi laddar hemma med rosa kycklingar. Måste så gräset imorgon – som vanligt för sent ute… men det brukar hinna växa till sig med lite plastfolie på.

  4. Mimmi: Ja, de är så vackra! Upp i risen skall de nu!Stämingsfullt: Ja :-)Linda: Haha! Du slipper nog inte blider på riset här framöver. Håll utkik :-)Lo: Jag gillar påskpynt mer och mer. Det kan ha att göra med att det finns mycket mer fina grejer nu också 🙂 Påsk på landet låter härligt!Sofie: Gräs – nej inte i år – heller 😉 Hoppas att ni får fart på ert! Rosa kycklingar låter fint!

  5. Vilken underbar bild du tagit på glasdroppen! Verkligen kanon! Jag säjer det igen, foto är något som du verkligen har talang för. Med tanke på att det inte alls är så länge sedan du köpte din kamera är jag verkligen imponerad! :)Trevlig helg Weronica! (imorrn ska jag kila upp på vinden och leta fram mitt påskpynt)

  6. Anneli: Åh, det var det finaste jag har hört på bra länge 🙂 Tack snälla rara! Det gör mig glad och sporrar till att försöka mera, mera hela tiden! Ha en fin helg du också. Dropparna skall upp i helgen – Nymans tupp är redan på plats!

Leave a Reply

Your email address will not be published.