Vårtecken

vitsipporivas.jpg

Ett mycket säkert vårtecken är den där första tummade buketten med halvslokande blommor som överräcks av barnhänder. Våriga vitsippor var precis vad jag behövde för tillfället. Det får betraktas som ren terapi att fotografera dem, efter några dagar i influensavaccum. Jag har ont i kroppen av allt sängliggande och huvudet längtar efter utmaningar. Jag är fortfarande seg utan motstycke, men nu kan jag i alla fall röra mig inom några meters radie. Jag har legat och klurat på tapeter till huset, tänkt på mitt liv i sex ord och drömt om James McAvoy igen. Det är hög tid att åter bli frisk.

Ni kommer väl in och firar med mig i morgon? Det ryktas om en fin present!

Fotografi: Weronica – En mammas dag.

signature

9 comments

  1. Vi har oxå varit i karantän i helgen. Hanna hade magsjuka natten till fredagen så vi har väntat och väntat men hitintills har ingen annan drabbats. Peppar peppar… Jag blev även moster för trejede gången vid lunch tíd idag så i morgon blir det ut och köpa baby kläder till en liten flicka! Det blir spännande att se vad du har för överaskning i morgon!Krya på dig nu! QramarSonja

  2. Sonja: Så roligt att höra från dig igen. Stackars er! Magsjuka är ju pestigare än det mesta. Vi har haft två vändor denna säsong. Desto roligare med en ny liten bebis att shoppa till. Kul att bli moster igen! Tack! Kram

  3. Underbar bild vännen! Vitsippor är verkligen vår, tyvärr har jag inte sett några än. Skönt att höra att du är på benen igen, det var länge sedan vi lunchade.

  4. Vilken vacker bild! Härligt att du är på bättringsvägen! Klart att jag kikar in i morgon och ser vad ni har hittat på! Är det 1 års jubileum? Tiden går ju så fort!

  5. Ska absolut försöka titta inom 🙂 Härligt härligt vårbukett. Här finns inga små barnahänder som kan överräcka blomster. Vad jag däremot fick som gåva idag, var äran att köra och hämta två leriga grabbar (den ena 14 den andra 34) efter en helg med massiv off road-körning. Själv har jag njutit av ensamheten och varit sååå produktiv. Fattar inte vart tiden tar vägen… Tjingeling!

  6. Fin bild! När jag cyklade hem efter jobbet på lördagsmorgonen var det små vitsippsknoppar i hela skogen så jag var tvungen att stanna och plocka med mig en bukett.Jag ska verkligen försöka titta in i morgon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *