Maj

skonamaj.jpg

Och så vänder vi på bladet och vad hittar vi väl där?! Jo, i Kleveland Ords vackra almanacka som hänger på hedersplats i köket hittar vi detta.

* Joggingrundor – nix. Men däremot en ambition att powerwalka många långa rundor.* Rosévin ute på balkongen – nja. Gärna lite bubblande rosa, men inte på vår pyttiga balkong. Jag har blivit höjdrädd på gamla dagar och tycker att det är lite småläskigt att kolla ned mellan pinnarna. Och sedan är jag urless på alla stadsfläkttrummor…* Grillpremiär – ja! Den är så god den där första grillningen. Premiären var hos morfar och mormor dock. Vi har trasslat ut vår elgrill på balkongen några gånger, men nej. Nu blickar vi framåt. Egen grill är guld värd eller något i den stilen.* Försommarvärme – ja! Nu längtar jag och vi efter värmen. Barnen köpte sandaler i går, så nu är det bara att vänta.* Dags att smida semesterplaner – ja. Barnen längtar efter att få bada ute. Jag längtar efter att få andas Gotlandsluft. Två veckor på ön blir det även i sommar. Sedan blir det förhoppningsvis riktigt varmt så vi kan åka till vår barnplaya där vi gärna sätter ned pålarna en hel dag.* Picknick i det gröna – ja. Nu är det dags för den röd och vit-prickiga filten som jag köpte från Semper när Anna var pyttis. Nu är det dags för hushållsrullar, smulor och små boxar med plock.* Grow Curiousity – ja. Mest nyfiken är jag såklart på vårt hus som kommer i slutet av månaden.* Äntligen ljusa kvällar – ja. Men mest längtar jag till de ljusa kvällarna i huset. Ljusa kvällar i staden är sådär. Det blir mest innesitteri efter Bolibompa eller tjafs på balkongen om vem som skall sitta var. Men nästa maj – DÅ :-)!

Jag hoppas att Ni alla har en fin första majdag!

Och just nu gillar jag cerise som accent i köket. Rostvål, vackra Kusmiburkar och lite annat smått och gott livar upp.

6 comments

  1. Hej, TACK för en så fin box!!!! Var och hämtade den idag och jag blev som barn på nytt! Har redan testat av den sköna handkrämen, den varma chokladdrycken, årechokladen mm. Leilas bakbok är som ett enda långt mums, ska snarast baka något smaskigt. Tack för alla fina saker och kram från Helena (GLAD) :)Forsatt trevlig helg önskar jag dig och din familj.

  2. Vilken superfin almanacka! Tack för en inspirerande blogg. Har läst den länge, men är alltför dålig på att kommentera tyvärr… Men bättre sent än aldrig =)Mvh Mamamekko

  3. Å vad jag älskar den fina almanackan!!!Kanske har frågat förut – men var har du köpt den? Den är underbar!!!Önskar dig en jättefin helg!Jes ?

  4. Stämningsfull: Jag tycker mycket om min almanacka! Den är jättesnygg där den hänger.Mia: Eller hur?! Jag gillar – mycket :-)Helena: Så bra att Du blev så glad 🙂 Det var riktigt roligt att packa boxen och leka en tidig tomtenissa. KramMamamekko: Vad roligt att höra från Dig! Kommentarer är alltid roligt att få – förr eller senare då 😉 Jes: Ja, visst är den fin! Jag har köpt den av Ingela på Kleveland Ord (länk i inlägget). Jag tittar på den många gånger varje dag, då den hänger i vårt kök. Gillar den massor! Hoppas att även Du har en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.