Vackert

karinerikssonskal-copy.jpg

Nu är det öppet i Karin Erikssons hantverksbutik Manos även på nätet. Än så länge är det ett litet utbud, som domineras av Erikssons spännande samarbete med Camilla Engman. De vackra keramikstenarna med fjärilar som ligger i mina fönster finns tillgängliga. Snart kommer det att stå en liten skål  bredvid stenarna. Manos är ett spännande koncept och något att hålla ögonen på framöver.

Jag tillönskar Er alla en trevlig helg!

11 comments

  1. Ja, det är ju såå vackert med spröd keramik! Me like!!Måste nog hålla mina ögon öppna, och klickfingret vaket, för jag vill också ha en vacker skål. Såg dock att mycket var slutsålt… :(Kramen till dig från mig

  2. Jaaa.. hon gör ju fantastisk keramik! visade själv lite saker från karin i min lilla blogg här om dagen! Ha det gott… och trevlig helg!Kram k.

Leave a Reply

Your email address will not be published.