Lördagsblomster

pioner.jpg

Nej, jag kör inte med någon fredagsdrink som Uggla gör, utan här är det blomster på tapeten – lördagsblomster. Det är väl ett tämligen säkert tecken på att man börjar bli till åren kommen när man fotograferar blommor i parti och minut. Vad gör Du, mamma? Jaha, du tar kort på blommor nu igen. Yes, kids. Men det är så vackert och det är ett så enkelt sätt att få in lite fägring på bordet bland tamagotchisar, maraccas, teckningar, SvD:s lördagsmagasin, Monika Ahlbergs nya kokbok och några TV-kontroller – bland annat. Japp, i morgon blir det städning här.

Jag riktar mina ögon på de vackra pionerna i en förförande färg. Jag är home alone och har massor av bildredigering på programmet i dag. Mina arkivbilder är för stora för kommande projekt och då är det bara att förminska dem alla. Det är sannerligen roligare att hålla på med nya bilder, men allt för En mammas dag som Helena och jag brukar säga :-).

Fortsatt trevlig helg!

7 comments

  1. Härliga bilder att titta på när regnet strilar ner utanför. Jag vet inte om köket kom igår. Snickarna hade åkt när jag skulle hem från jobbet så vi stannade inte till för att titta. På väg hem från mormor&morfar idag tänkte jag däremot stanna och kika in genom fönstren :).

  2. Hi hi, jag känner igen mig där! Ingen fredagsdrink, och fotograferar blommor. Familjen tycker att det är extra knasigt när jag ska fotografera maten 🙂

  3. Anette: Ja, inget vidare väder i dag, men det fungerar fint där jag sitter och knapprar 🙂 Hoppas på kök sedan då! KramSandra: Tack! Jag har en Nikon D40 som är min första systemkamera. Kameran passar mig som ovan systemanvändare bra. Jag suktar dock efter nya objektiv. Det finns hur mycket som helst att lära sig och utmana sig själv på. Roligt är det!Nilla: Eller hur! Knasig är bara förnamnet 😉

  4. Blommor är ett så enkelt och bra sätt att sätta piff på vardan (och helgdan). I dag köpte jag dock inte blommor till mig själv, utan till min syrra som gjort en fantastisk bragd./B

  5. Å vännen, nu har jag missat fler helt UNDERBARA inlägg igen!!! Du är sagolik på att fotografera samt att sätt ihop dina små bildcollage! En dröm för ögat att kika in här!!!Jes

Leave a Reply

Your email address will not be published.