Handens verk

virkat.jpg

Jag har stått och hållt i virkpaketen av Anna Wallin Hallgren på DesignTorget några gånger nu, men jag har inte kommit till skott. Jag behöver något som som kan acklimatisera mig till en sommartillvaro, där datorn skall spela en något mindre framträdande roll. Jag lider av grav uppdateringssjuka där “skall bara kolla” är en tidstjuv utan dess like. För ofta fastnar jag och skickar mig själv vidare ut på alla möjliga sidor. För det kan ju ha hänt något någonstans. Kanske en virkad balja är ett steg på vägen till sommaravgiftning? Jag skall låta det vara osagt hur rät en variant från mina händer skulle bli, men det kanske är värt det bara för den terapeutiska effekten :-).

Virkad balja från Designtorget.

6 comments

  1. Jag veeeet, precis nu är ju ett sånt ögonblick då “jag ska bara…”Lite skrämmande att öppna bloggkoll då man har över 50 nya inlägg att läsa. Så svårt att låta bli ändå!Jättefin är den virkade korgen! Simma – eller virka – lugnt!

  2. Åh vad jag känner igen mig. Ibland kan jag bli rädd för mig själv när datorn styr. Tvingar mig ibland att inte starta datorn och känner mig stolt när jag lyckas DET är skrämmande. Måste också hitta något annat att pyssla med.?

  3. Ja, visst är det hemskt vad man kan fastna. Nu är en sån där stund, när det är lite mysigt att kika runt. Allt är diskat och klart, familjen ligger och sussar, klockan närmar sig 12-slaget, det har börjat skymma ute och…en stund vid datorn blir avkopplande egen-tid. Men det var just det där med att försöka inte fastna. Sommarprojekt som rehab låter trevligt! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.