Baglady

ecobag-copy.jpg

Jodå, jag har en viss svaghet för väskor. Sommaren innebär framförallt lätta tygväskor från bland annat danska favoriten Kragh Rosenberg, blommor från Nanso och de klassiska Axén-molnen. Det senaste inköpet till samlingen är en ihopvikbar nylonkasse som verkar ursmidig att bära med sig i väskan och ta fram som en ersättare till plastpåsar. Jag har klickat hem en hallonrosa färginjektion som förhoppningsvis kommer att bli min kompis för lång tid framöver. Mitt i Myllan har fri frakt till och med söndag. Nu har de även fått in en av mina favoriter i lager – Chokladkyssen från Lisen Organics. Rekommenderas varmt!

Bild från Mitt i Myllan.

8 comments

  1. Väskor kan man nog inte få för många av, det gäller ju att ha just den rätta väskan för varje tillfälle :). Jag har klickat hem en torkmatta från Växbo Lin som jag ser fram emot att få hem.

  2. Härligt med sommarväskor. Jag behöver också införskaffa en. Tack för att du kommenterade hos mig, jag har målat spegeln med pensel vilket var ganska jobbigt. Resultatet blev jag väldigt nöjd med men det tog lite väl lång tid. Om jag skulle göra om det så hade jag nog använt sprayfärg och sprayat många tunna lager. Trevlig helg!kram Åsa

  3. Alla: Snygg och verkar mycket praktisk och miljövänlig med tanke på plastpåsekonsumtionen! Anette: Torkmattan är jättefin, men jag väntar med att lägga på den tills nya huset :-)Designdrömmar: Aha – det måste varit ett drygt jobb som sagt! Jag funderar på att gå loss med sprayfärg. Jag har aldrig testat, men det verkar smidigt. Hoppas att Du har en trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.