Ihhh

Ihhh var det ja! Nu väntar en kartong med en Nikon D80 på att öppnas. När jag köpte min D40 förra året hamnade jag i kameraheaven och knäppte bilder på allt och alla. Förmodligen lär det inträffa något liknande denna gång. Jag lär återkomma – förmodligen med en och annan bild :-).

6 comments

  1. Tindra som jag: Drömma måste man, för att ibland slå till 🙂 Vi flyttar in kring den 15 november. Ett tag kvar – men jag hoppas att det går undan sedan!

  2. Gratulerar med ny kamera! 🙂 Jag fotar själv med en D80 och är väldigt nöjd! Suktar just nu efter nytt objektiv, vilka fotar du med?

  3. Ingela: Jag har precis sprungit runt och knäppt i det dåliga kvällsljuset :-). Jag har köpt ett Nikon Kit med objektiv 18-135. Jag har även beställt ett AF 50/1.8D. Efter en stund med D80:an känns min D40 som en minikamera. Det tar ett tag att vänja sig, framförallt vid det större kamerahuset som även är tyngre. Det skall bli riktigt roligt att utforska kameran!

  4. Grattis till D80:n!!! Jag har haft en D70, D80 och nu har jag en D300 och är fullständigt förlorad i den. D80:n är också en otroligt bra kamera. Have fun!

  5. Some time ago, I did need to buy a good car for my business but I didn’t earn enough cash and could not purchase anything. Thank heaven my colleague suggested to try to take the lowest-rate-loans.com from trustworthy bank. Thence, I did so and used to be happy with my student loan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.