Start

18aug-copy.jpg

Jag borde, måste, vill och – ska. Det gäller att inte tänka efter utan bara göra. Att inte klura för mycket på att träningskläderna legat oanvända hela sommaren och att skorna har stått och samlat damm. Nej, ut skall Du! Nu!!

UPDATE: Oh, yes! Duktig flicka!

Moleskines fina anteckningsböcker finns nu i gladfärger hos bland annat Designtorget.

10 comments

  1. Precis vad min plan är. Nu är det dags!Lycka till! :-)Kul att böckerna nu finns i färg, jag har en minibok i väskan för ideér som dyker upp och behöver skrivas ned.

  2. Caroline: Heja! Det gick faktiskt bättre än vad jag hade trott innan. Nu är det bara att nöta det där varvet ett antal gånger till 🙂

  3. Heja på!!! Har också tränat första dagen idag efter semester och förskylning, det är sååå skönt efteråt! kram

  4. Vad bra att promenaden/löpturen blev av! Jag köpte till & med nya joggingskor i slutet av sommaren – fick dock stort skoskav vid första tillfället pga av en slarvigt ditsatt “förebyggande-skoskav-tejp”. Där fick jag för att jag ville förebygga… Så nu har jag inte kunna ta på mig skor med häl på två veckor… Men denna vecka ska det absolut gå! Imorgon siktar jag på mitt första pass! Lycka till med träningen! Kram!

  5. Man tackar! Det blev samma runda i dag igen och nu anser jag mig vara igång. Det är bara att köra för fullt innan den första höstförkylningen slår sina elaka lovar i oss 🙂 Dahlarna: Jag går snabbt. Löpning har jag aldrig lyckats komma igång med, men man kanske aldrig skall säga aldrig. Heja du också! Kram

  6. Bra att du tog dig ut. En gång är ingen gång, två gånger en vana 😉 Och nu ligger en fin liten moleskine i min handväska – lucky me!

Leave a Reply

Your email address will not be published.