Mönstervärldar

mairoaut08.jpg

Mairo tillhör mina favoriter när det gäller textilier. Jag tycker mycket om Ogräs som kom för några år sedan och numera klassiska Havstulpan tröttnar jag inte på i första taget. Därför är det alltid spännande att titta på nyheterna. Nu kommer exempelvis Ballerina, Bells och Mademoiselle. Mairos tidigare barnkollektioner har varit mycket framgångsrika. Nu lanseras Fem Myror som förmodligen kommer att gå samma väg. Det är något med Lisa Bengtssons fröken som lockar mig. Ännu en kudde till högen kanske?

11 comments

  1. Men duu, Fem Myror-tyget är ju helt underbart! Troligen triggar det mig mer än sonen men det är ju jag som inreder hur som ;)//M

  2. Härlig inspiration! Ogräs är sedan länge en av mina favoriter, den i cerise pryder soffan för tillfället. Belle och Madmoiselle tilltalar mig mycket, däremot känns Fem myror lite väl uttjatat och exploaterat vid det här laget

  3. Härliga tyger! Mairo gillas hos mig med! Men för mig ligger också högt i topp: äkta 70-talstextilier att ta vara på och göra något nytt utav. /Malin

  4. Alla: Kul att Mario lanserar många nya mönster nu igen, efter att ha legat lite lågt några säsonger. Det skall bli väldigt kul att se textilierna live i lilla tygaffären. Och det finns risk för en och annan kudde i vanlig ordning :). Lo: Min ogräs är också cerise :). Malin: Jo, det är något alldeles extra med “äkta vara”. Jannice: Kul att Du hittade hit. Välkommen!

  5. Jag blev hemskanskt sugen på Fem Myror-tyget, och gick till Mairos representant i Uppsala, men 400kr/m är lite mer än vad som känns roligt att ge. I stället gick jag till Lindex och handlade kläder till barnen med elefant&myr-motiv för drygt den summan.

  6. I do really know that you have done challenging task, writing your perfect theme just about this post. Therefore, this kind of work scholars perform finishing their thesis and just dissertation thesis searching.

Leave a Reply

Your email address will not be published.