Färgprakt

mateus15.jpg

Det är lite av lilla julafton att surfa runt på sidorna nu när alla höstnyheter kommer. Svenska framgångssagan Mateus firar exempelvis 15 år med sin färgstarka keramik. Till jubileumet har man tagit fram en bok Mateus. We are som finns att titta på som PDF på deras sida. Det är i vanlig ordning mycket inspirerande bilder och många dukningstips. Titta in för riktigt ögongodis!

Till hösten lanseras ljusstakar i metalliskt skimmer. Några har även en liten fågel à la Rosa Ljung på foten. Pippin är förvisso charmig, men nja säger jag för min egen del.

One comment

  1. Så fina grejer, man blir glad i själen! Du har fått en utmärkelse av mig som uppskattning för eran fina blogg (I love your blog). Med motivernigen: Två mammor, Helena och Weronica, som skriver om allt från inredning till vardagsbestyr och borstar. Jag gillar både designen och deras inlägg, rappt, varmt och snyggt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.