Hylla traditionerna

formexaut08-copy.jpg

I dag invigs den stora branschmässan Formex i Stockholm. Handens verk är i fokus med temat Celebrating Traditions. Hantverk ligger i tiden. Jag vurmar för många duktiga konsthantverkare som gör unika ting. I massproduktionens tidevarv känns det mer rätt än någonsin tidigare. För att inte tala om all samlad kvinnokraft i magiska broderier som finns att tillgå för en spottstyver på Myrorna. Skynda fynda medan det finns kvar!

Pressbilder från Formex. Fotograf: Magnus Skoglöf.

5 comments

  1. Jag ska dit i helgen, det ska bli riktigt roligt!!! Jag hoppas på att hitta snygga saker utanför de leverantörer vi har nu…. Du kanske har tips, du är ju bra på sådana 🙂

  2. Helena: Lyckos dig, säger jag som skall vara hemma och rensa förråd ;). Ha en trevlig vistelse!Annika: Det är så roligt att Formex kör detta tema nu. Jag hoppas att handens verk får ett välförtjänt genomslag på bred front!Eastcoastmom: Eller hur? Gärna på mina fötter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.