Steg för steg

Det finns nästan inget mer tacksamt än att väcka upp en sommarlatig lekamen med damm på träningsskorna. Det tar inte lång tid innan man tycker att rundorna flyter på riktigt bra. Snittiderna går ned. Resåren i träningsbyxorna ger inte fullt lika stora avtryck på mjuka magen. Och ibland blir man riktigt träningshög av den klara höstluften. 4,5 mil på två veckor eller 45 kilometer som barnen skulle ha sagt. För 45 är ju mycket mer än 4,5 eller hur?! Den stora utmaningen ligger och väntar där bakom hörnet. Det är nötandet i regn och rusk och framförallt att inte ge upp när höstförkylningarna kommer som ett brev på posten. För det gör de ju – förr eller senare. Men för nu – heja mig och alla er som har kickat igång efter sommaren!

I kväll skall jag försöka att komma ihåg Studio Belinda på TV 8. Trimning och omläggning av kost för mamma Belinda pågår för fullt . Det skall bli kul att se om programmet är något att ha.

Mina gamla träningskläder med spruckna tryck kommer från Röhnisch som öppnat snygg konceptbutik i Stockholm. För det där gamla rådet om att det är roligare att börja träna med nya kläder har då aldrig fungerat i mitt fall. De gånger jag har lyckats komma igång har det varit av helt andra orsaker. Många gånger har de där nya kläderna blivit liggandes som ett enda dåligt samvete. Då är det bättre att köra igång med de gamla grejerna (mina är från en rush jag gjorde när Anna var pyttis) och köpa nytt när man har fått in flyt i träningen.

signature

7 comments

  1. Läste morgonens Svd och blev också inspirerad. Ikväll kommer dock släkt för att beskåda underverket. Vi fick en Nils förra veckan – jag snusar bebis och läser deckare. Det är sååå ljuvligt. Syskonen lyriska. Kramar från oss!

  2. Heja dig!min lilla Latmask sover fortfarande gott i soffan. Du ska bara veta vad jag kämpar men han (hon?) bara vänder på sig gruffar o somnar om.Det ÄR jättesvårt att kämpa på regn rusk och framför allt MÖRKER. Jag vägrar gå ut ensam i mörkret när jag kommer hem från jobbet. Orättvist o kunna träna på dagarna tycker jag ;)//M

  3. Jessika: Jag har aldrig kollat Belinda innan, men detta nya tema gjorde mig nyfiken. TV 8 är en sådan där kanal som jag glömmer bort att den finns. Hoppas att det är något kul!Sara: Åh, Nils – välkommen till världen! Och Labbo fyrabarnsmor. Ack vad det sved till i bebistarmen där ;)! All lycka med nye familjemedlemmen! Kram!Linda: Ja, nu är jag i gång – det gäller bara att fortsätta också :). Och från noll kommer man snabbt till något mera. Heja! Jag styrkegår. Har aldrig fastnat för löpning.Minks: Haha! Visst är det fuskigt ;)?! Jag vet att jag är priviligierad på så vis att jag kan lägga upp dagarna enligt behag och inte behöva tänka på mörkret t ex. Men det gäller likväl att masa sig iväg. Heja dig! Jag följer dina latmaskrapporter med stort intresse!

  4. Idag har förkylningen slagit klorna i mig, men jag tog mig iväg på ett Body Pump-pass på lunchen ändå. Kändes bra just då, men nu är jag inte lika katig :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *