Helg

normancopenhagenbalja.jpg

Sicken himla märklig vecka det har varit. Jag fick en allergisk reaktion på en antibiotika och föll ihop som en liten hög här. Med en annan medicin börjar jag nu att må betydligt bättre. Men inspirationen har flödat ändå och då finns det hopp :)! I eftermiddags sprang jag på den numera klassiska baljan av Ole Jensen för Normann Copenhagen och köpte den för ett riktigt vrakpris. Jag tänker använda den som förvaring och fotbad i vårt nya svartvita badrum. Eller skall man möjligen ha champagnen på kylning i den till inflyttningen? En riktig rosa karamell är det!

Jag tillönskar er alla en fin helg!

Bild: Normann Copenhagen

UPDATE: Nämen vad i hela friden! Nu har lyckan sannerligen vänt! Jag är vinnare av en snyggposter med designerklassiker hos Anna på Hallakulle bygger bo. Jag brukar inte vinna grejer, men någon gång slår blixten ned. Som pyttis vann jag en “Min skattkammare” i radioprogrammet Himalaya (ett måste på eftermiddagarna då). Och så vann jag faktiskt en cykel i ett lokalt IOGT-race för många, många år sedan. Men sedan har det varit klent med vinsterna. Så kul!

17 comments

  1. Trist med den allergiska reaktionen. Men på bloggen har dina inlägg sprudlat fram, så din inspiration verkar inte tagit skada. Invig baljan som champagnekylare. Förgyll sedan dina fotbad med en färgglad twist. Jag har länge suktat efter en sådan balja, men för disk utomhus, kanske inte riktigt lika glamoröst. Får man fråga var du fann den till vrakpris?

  2. Tezz: Ja, lite champagne är sällan fel :). Ha en fin helg du med!Lo: Jag har mått uselt, så det är konstigt att bloggen har fått sig ett lyft under tiden. Men det är ju så med inspiration. Den infinner sig ibland när man minst anar det :). Det var ett lokalt ställe där jag fyndade krokar förra veckan. Nu hade de plockat fram fler grejer i sista rycket med 70 %. Jag blev jätteglad över att hitta den!

  3. Wow, ja den var riktigt läcker i rosa! Själv har jag fyndat den i grönt, men rosa är ett snäpp bättre. Fruktskål är den hos mig för tillfället 🙂 Är det din bild??? Riktigt cool.Krya på dig!

  4. Grattis till vinsten! Den hade jag inte haft nåt emot…Själv har jag vunnit 1000kr på ICA på Bingolotto för en sådär 15 år sen… 🙂

  5. Att du har mått så dåligt har då inte märkts på bloggen – många och fina inlägg som vanligt! Så bra att du mår bättre!Grattis till vinsten! Den passar ju perfekt till dig och nya huset! Ha nu en riktigt fin helg! Kram

  6. Attans! Jag vill också ha ett svartvitt badrum, svart golv och vita väggar och något snyggt träslag på möblerna … nej just ja, det får inte plats några möbler, jaja på toalettlocket då … och snygga handdukar, helst röda. Vi rev ut ett av våra badrum för tre år sedan … vi satte upp gipsplattor på hälften av väggarna och sedan avstannade arbetet. Nu är det förbjudet med gipsplattor i badrum. Hur göra? Ja, badrummet funkar som förråd nu och gömställer för diverse spelmoduler vid spelförbud för sonen. OOPS! Det där var hemligt, säg inget ;)/Lena

  7. urrrrsss, vad otäckt med allergisk reaktion! Krya på dig nu och jag tycker att du ska ha den rosa baljan till champagne, självklart! :)Trevlig helg oxå! kram

  8. Grattis till både fynd och vinst:-) Ibland händer det har jag hört och det är kanske så. Jag brukar inte heller vinna men faktiskt så vann jag ett presentkort på 5000:- för 2 år sen. På Ikea dessutom:-) Då var lyckan gjord. Kram/jenny

  9. Åh sånn vil jeg ha!! Jeg må bare ha! Det skal jeg unne meg selv til våren, når jeg er ferdig med skole og alle strabaser! YOU BET

  10. jeg beklager, jeg skulle ønsket deg god bedring også! Allergisk reaksjon på antibiotika er ikke særlig bra. Jeg håper det ikke var for ille?!GOD BEDRING 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.