Klassisk kokong

Det är nog årstiden. Eller den allmänna fördämningen i världen. Eller kraftig “this-time-in-the-month”. Eller längtan efter att stänga den där egna dörren i huset. Och att tända en brasa. Det är tid för kokongen. Att dra filten över benen med de kalla vindarna där utanför. Jag längtar efter mjuka grejer. Och därför tickar en latent önskan efter ett par Uggs igång när jag ser mamma Sarah Jessica med liten James i NYC. Jag kan ta hela paketet med grå slapp tröja, urtvättade jeans och lufsarskor. För jag skulle nog lufsa fram i det där – i alla fall just i dag :).

Bild: Celebrity Moms. Skorna finns hos Brandos.

14 comments

 1. Jag har “kokongat” i helgen, försöker få tillbaka kraft efter tre veckors förskylning. Var hemma från jobbet, sa doktorn, varför känner jag mig då skyldig om jag är hemma utan feber ?! Äter choklad mest hela tiden, läser och myser runt… Jag vill också ha ett par uggs, tänkte köpa förra året men i år ska jag skaffa mig ett par. kram och trevlig söndag 🙂

 2. Dom är verkligen lovely… jag köpte två par till alice när hon föddes äkta min-uggs– de är så goa att jag nästan ramar in dom tror jag… och vilken kvalitet.. beställde direkt från ugg, supersmidigt förrutom det dära samtalet till dom på urdåligt engelska;)Ha en fin helg… föressten smög runt erat hust och kikade i går, det är verkligen lovely det med… dock gillade jag itne det sista som kommit upp, det var för mycket stug-känsla över..Kram M

 3. Hej, vill bara att du ska veta en sak. Jag tillhör inte kategori “flitig kommenterare” hos dig men jag är en “flitig besökare” iaf!Du har en jättefin blogg! Bygger ett supervackert hus och tipsar om fina saker ideligen.Så nu vet du;)Kram Maria

 4. Helena: Ja, ibland är det bra att dra sig tillbaka och hämta krafter. Hoppas att Du känner dig bättre snart! Ha en fin vecka!

  Barnshoppingbloggen: Får lov att kika då 🙂

  Nilla: Eller hur? Jag skulle gärna lufsa runt precis så där 🙂

  Ulrika: De ser ack så sköna ut, men med tanke på alla husinköp lär det förbli en dröm denna vinter. Men önska sig, det kan man alltid!

  Mia: Minivarianter är oftast oemåtståndliga ja. Haha! Kul att Du smyger runt och kollar. Snart får Du se mig i fönstret också 😉

  Maria: Vad kul 🙂 Det är alltid roligt att få respons på det man gör. Tack!

 5. Maken är i USA just nu, hmm kanske skulle lägga ett par UGGs till den inköpslista som jag har skickat med honom… Det gäller att passa på 😉 Fortsatt trevlig söndag!

 6. Anna: Absolut! Passa på! Från att ha varit placerade i yttersta skamvrån, tycker jag att Uggs är på god väg att bli moderna klassiker i garderoben. Och de amerikanska priserna är betydligt trevligare än våra 🙂 Ha en fin söndagskväll!

 7. Vicke: Jag kör klassiska curlingkängor på vintern och de tar sig ingen kyla genom. Jag är en isbit om fötterna och därför tror jag även att jag skulle gilla Uggs. De skall vara lätta och anpassa sig efter temperaturen. Förstår att du fryser om fötterna i ishallar. Brr 🙂

 8. Ditt nya hus är ljuuuuuuvligt! Sitter här med nötta golvlister, guldiga dörrhandtag, gamla strukturtapeter och repiga golv… JAG VILL OCKSÅ HA ETT NYTT HUS! Njut! Tänk att det blir du och din familj som kommer att ge huset en själ! Ljuuuuvligt, det också!

 9. Mamman i huset: Jo, visst har Du alldeles rätt! Jag njuter nog en hel del också 🙂 Det blir himla spännande att flytta in nu och börja fixa med grejer därinne. Jag ser fram emot piffet!

 10. Nu är både maken och ett par Skechers (Ugg-kopior) hemma! Ett par till mig och ett par till 10-åriga dottern. Ser exakt ut som de SJP har på sig på bilden! Underbart sköna, vi är rustade för kall vinter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.