Inspiration: Stämningar

sheperd.jpg

Det här är väl några av de snyggaste produktbilderna på länge! Sheperd, som länge levererat klassiska fårskinnstofflor, satsar på en kollektion till hemmet. Missa inte den vackra katalogen. De miljöerna i kombination med en sedan länge pågående passion för fårskinn, gör att det genast tickar igång en längtan efter ting till mitt vita hus. Jag har grå fårskinn liggandes i soffan och på en fotpall, men skulle gärna vilja ha ett ljusare också. Den här fårskinnspläden skulle vara perfekt framför brasan i en Howardfåtölj. Jo, det är den där kokongen som alltjämt utövar sin lockelse :).

Bilder från Sheperd med egna feelgood ord för en regnig höstkväll.

4 comments

  1. Härliga inspirationsbilder så här på morgonen. Jag skulle inte ha något emot att sitta i mysbyxor i den där sköna fåtöljen med en bok framför den sprakande brasan…. Slut på dagdrömeriet. Tillbaka till pappershögarna på kontoret nu!//Charlotta.

  2. Caroline: Att kokonga ibland är inte helt fel det – speciellt denna årstid.Charlotta: De här miljöerna är bara – ja tack! så snyggt, även om det inte kommer att se ut exakt så hemma hos oss.Lo: Visst har de lyckats med stylingen här. Supersnyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.