Flax

vipptvattunna.jpg

Ibland skall man ha riktig tur. Det var precis vad jag hade i en tävling hos Inredningsbloggen. Min historia om inflyttning och magsjuka gav mig en Vipp tvättkorg från Drytrend!

Jo tänk, även fast man har ett helt nytt hus med fina lull-lullgrejer, så ser smutstvätten precis likadan ut. När vi sov för första gången i huset väcktes vi av en liten son som kom intassande i vårt sovrum. – Mamma, jag har kräkts. Även fast allt är nytt är det som livet är mest i en småbarnsfamilj. Och det är ju så det skall vara :).Så ja tack till en stylish tvättunna! Ack, vad jag vill vinna och ge vår smutstvätt en aura av glam!

IHHHHHH – så galet glad jag blev när jag fick reda på att jag var vinnaren! Tack Fru Fortuna! Tack!

14 comments

  1. Visst är det kul att vinna ;)Jag har fortfarande glädje av mitt w-paket, till exempel Leilas bok används flitigt!

  2. Decorating with a different gem accessory, shimmer, no minus than the form.To assemble the recent female’s liking, this reduction and coldn thomas sabo jewellery ess, largely to clothes and more to show the women’s boundary of the charm. In detail, many international brands of rage designers have i thomas sabo price ncisive out that the objects on each shape studs sequence.

Leave a Reply

Your email address will not be published.