Till huset

Jag har shoppat lite via en knastrig telefonledning hos föräldrar som befinner sig på Strandvägen i huvudstaden i dag. Jag har önskat mig några julklappar från det anrika Tennet. Vi får väl se vad tomten kan tänkas komma med. Och visst behöver vårt vita hus lite skydd?! På helgerna går larmfirmorna runt och knackar dörr i de nybyggda områdena. Larm lär väl installeras ganska så snart. Men en välsignelse från högre makter, det är något annat det :).

underlaggsvenskttenn.jpg

Bless this House, Oh Lord, We pray, Make it safe by Night and Day

Underlägg i mässing från Svenskt Tenn. Jag kommer nog att använda det enbart i dekorativt syfte. Kanske i hallen? Vi får se. Ett vackert ting som jag har tittat på i många år och nu är ju huset här!

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *