13 december

Några saker har haft ett starkt symbolvärde under byggprocessen. En av dessa var tanken på två julkransar på vår pardörr. Och ett år senare, efter förra årets dörrgrubblerier, så sitter de där. Två enriskransar. Och jo, det blev nog precis som jag tänkte mig.

entre1.jpg

Förra året blev jag alldeles skadad av alla kransar i magasinen och nu i efterhand är jag riktigt glad över att vi satte in en pardörr i huset. Det blev väldigt bra.

entre2.jpg

Huset saknar fortfarande en nummer skylt i det svartvita temat som jag skrev om här, men den svarta postlådan från Biggi är på plats. Det känns fortfarande lite speciellt att gå ut och hämta posten, istället för att få den på hallmattan :).

entre.jpg

En nybyggarentré med omålade detaljer, provisorisk trappa med praktisk matta på och så den obligatoriska leran som skymtar fram där vid snön. Vi har ett entrétak med inbyggda spotlights som lyser upp fint när det är mörkt. I hallen ligger en ringklocka från Gysinge och väntar på montering. En sak i taget, så går det framåt :).

Jag hoppas att Ni alla får en fin Luciadag!

13 comments

  1. Så fint ni har fått det på farstukvisten, en krans önskar jag mig med men jag är lite vemodig om jag vill göra ett spikhål i den fina dörren!Ha en fin lördag:)Kram M

Leave a Reply

Your email address will not be published.