18 december

Jag är ingen hemmafixare av rang alls, utan tittar beundrande på andras flinka fingrar när de får till fina kransar och annat julpyssligt. Jag får köra med de enkla varianterna såsom att pimpa Liatorp med lite granris på krönet. Det klarade till och med jag :)!

badrumjul.jpg

Tja, det är inte varje dag man visar upp sin toalettstol, men vanliga regler är lite satta ur spel när det gäller husbyggarbloggar och “första-besöket-i-nytt-hus” :). Vårt rutiga badrum [Mamma – Du får bara gå på de vita rutorna och jag får bara gå på de svarta rutorna] blev som jag tänkte mig på planeringsstadiet. Och det känns alltid bra när det blir så.

torkmatta.jpg

Torkmattan från Växbo Lin ligger utanför duschen. Blöta fötter står på den en stund, sedan torkas vattnet upp och trasan hängs upp på badkaret. I alla fall i teorin. Jag rekommenderar den varmt!

vipp.jpg

Nu är även Vippen i sitt rätta element. Nu fattas bara en kamrat som lär vara på väg hitåt.

badrumjul3.jpg

Färgklickar i det strama. Baljan från Normann Copenhagen fungerar som förvaring till badskum och annat smått. Barnen är flitiga badare och jag trodde att jag skulle bli detsamma. Under tiden vi har bott här har jag badat en (!) gång. Men ett julbad hör väl till i alla fall :)?! Och när jag väl låg där och skvalpade så var det riktigt gemytligt. Det gäller väl bara att komma i också!

badrumjul1.jpg

Vi har Myresjöhus standardting från Vedum, IFÖ och ORA (förutom badkaret som kommer från Westerbergs) i badrummet. Det fungerar fint med en enkel bas här tycker jag. Handdukshängarna kommer från Miller. Rullvagnen, som är fylld med billiga handdukar från det stora varuhuset, har hängt med sedan barnen var pyttisar. Man vågar inte riktigt tänka på allt som har torkats med dem… Men ett bra köp – det var de sannerligen! Morgonrock och övriga handdukar kommer från Pelle Vävare.

Hmm – man kanske skulle ta sig ett bad i kväll i alla fall?!

16 comments

  1. Jag tycker att skåpet passar in så fint i badrummet!Konstaterade igår när jag vek de två kvarvarande tvätt att 10-packen med tvättlappar från stora varuhuset var väl värda sitt pris. Tänk kostnad per användning och det är inte många ören! 🙂

  2. Aaaotch, så SNYGGT!! Kom inte på nåt bättre ord… ;)Verkligen otroligt stiligt! Grattis till ett lyckat badrum. Jag gillar jättemycket att du (ni) ställt ett löst skåp där, det gör det mer ombonat som ett vanligt rum.Fint pimpat också.A-C

  3. Tack för trevlig kommentar på min blogg =) Blir alltid lika glad för det! Köpte själv en egen torkmatta från Växbo lin efter omtale här inne. Den är så skön att stå på efter duschen och torkar fort. Oftast ligger den kvar där på golvet, men den tål att tittas på =) Vackra foton från ditt bad! Ha en fin dag! Ulrika

  4. Men vad är det jag läser? Bara badat en gång i detta underbara badrum? Tappa upp ett bubblande bad, tänd ljus och njut – nu!Trevlig 3:e advent!KramLo

  5. Åh, så vackert badrum!! Det är klart att du måste bada så ofta du bara hinner! Några väldoftande ljus, en god bok och en smarrig drink – that’s all you need!Visa gärna fler bilder på ditt nya fina hus. Det är bättre än vilken inredningstidning som helst!KramSandra

  6. Åhhhh, vad fint i ditt badrum! Svart-vit rutigt golv, växbo lin osv osv. Och Vipp dessutom- som sagt bra smak!Har du sett att det är min disney-gran (inlägg igår kväll) som är med i Fam. Living:s red.blogg???

  7. Hej! Det var länge sedan. Oj så fint ni har fått till det i huset! Jag har kikat in ibland som snabbast, som nu då, när liten sover förnöjt i vagnen. Men snart, snart har vi datorn igång i huset. Det vill nog säga imorgon, vi ska installera allt ikväll, så nu hoppas vi att det lyckas också! Det är underbart i huset, fast vi är ju inte på långa vägar lika klara som ni är, men det känns skönt ändå. Vi tillåter oss en vilopaus, efter en stressig byggtid. Lantlivet är lugnt och skönt och jag njuter dagligen av vår underbara utsikt över nejden. Vi har haft tur och haft riktigt vintrigt här, ja det har nästan varit som en sagovärld där vi bor! Återigen vad vackert ert hus är! En mycket God Jul till dig också och ett Gott Nytt År!Lisa

  8. Det ser så snyggt ut, jag älskar det rutiga govet :)Vippen passade i n perfekt! Så hoppa i badet och njuuut!

  9. Oj så snyggt! Liatorpskåpet är ju som gjort för badrummet! Jag blir alldeles sjuk när jag ser bilderna. Vi gjorde vid vårt badrum i vintras, pga en vattenläcka, och jag är supernöjd, men när jag ser dina bilder önskar jag att mitt badrum var lite större, så jag också kunde få in ett Liatorpskåp… Superfint!

  10. Men oj oj oj oj oj! Ingen hemmafixare säger du!?! Badrummet ser ju ut som taget ur en inredningstidning. Undrar om jag skulle börja posta bilder på min “inredning” så du får se hur det kan se ut hos en människa med ADHD LOLGod Jul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.