Brrr

glogged-copy.jpg

Äntligen lite riktig vinter med snö! Världen blir med en gång ljusare och vackrare. Kylan biter i kinderna och det känns gott att komma in. Jag värmer mig bland annat med vaniljglögg från Dufvenkrooks. Jag blev nyfiken på den vackra flaskan och kryddorna äkta vaniljstång, kryddnejlika, ingefära, citrus och pomerans. Detta är starka doningar, så man behöver knappast fylla upp muggen för att få värme innanför västen ;). En av vinterns favoriter för min del.

I kväll skall jag laga denna klassiker som glöms bort mellan varven. Mums i Brrr-tider.

7 comments

  1. Men vad roligt, jag skrev också ett inlägg om kyla nyss. I och för sig kanske ett ganska givet tema idag, men ändå! Måste dessutom berömma bilderna!

  2. Härliga bilder! Jag blev nästan lite varmare bara av att titta på dem. 🙂 Här i norr har vi haft snö sedan långt före jul, men det är först nu som kylan har kommit. Vi har länge haft några få minusgrader på dagarna. Nu är det iallafall kring – 14 mitt på dagen.

  3. Den där löksoppan kanske då ska provas i morgon innan pannkakorna:) Tack återigen för ett tips hett!!! Fin fina bilder, vi tog massor i kyla ute idag som ska gås igenom nu:) Kram Kram M

  4. Kallt som 17 är det! Men lite trevligt det också som oväxlingsskull!!Löksoppa är så gott! Jag gjorde i somras, dags igen med andra ord!God fortsättning!/M(ps när man kommer via bloglovin så går det inte att kommentera utan att bli misstänk för spam…vilket gör att kommentarerna inte blir lika många som jag önskar. Men jag läser alltid! ha det gott!)

  5. Vilken bra idé! Jag ska bjuda mig själv på ett litet glas glögg och överraska barnen med glass och maränger. Då tycker de nog att deras griniga mamma är snäll 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.