Stilla

ro-copy.jpg

Alla rapporter från pågående Formex där bilderna fullständigt badar i färg, fick mig att vilja ta en tillfällig paus från de intrycken. Färg är sannerligen inspirerande, men i dag blev det stilla ro istället i kylan och rimfrosten.

BEAUTIFUL: Alltid lika inspirerande keramikern Karin Eriksson öppnar sin utställning All White i februari. Jag har några små ljuslyktor med dekorationer på, men ack så vacker det skira uttrycket blir i bara vitt. Det blommande trädet kommer från Mairos textil Magnolia.  Den ståtliga lanternan av Harri Koskinen för Iittala stod i staden på hyllan på vår öppna spis. Nu är den tråkigt inpackad i ett skåp, tills jag hittar en (någorlunda) säker plats för den.ÖNSKELISTAN : Lampan Barometer från IKEA, klassisk godisburk (nu realisation)  i återvunnet glas från Minthe, skål och mugg från IKEA PS Krog och fantastisk ljusstake från Mikaela Willers och Cosas (10 % tom 25 januari).LAVENDER: Även om vi ser många starka färger nu, så syns ett stråk med pasteller i vanlig ordning. De lila höststämningarna går över till en ton av lavendel. Kuvertväska från Topshop, blus från H&M BIB och läppstift från Paul & Joe.

7 comments

  1. Vitt vitt, så mycket fint du valt ut! Det är kul att du gör så många inlägg, men hur ska jag hinna med att kommentera 😉 ? Trevlig helg och krya på er kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.