8 comments

  1. Det verkar inte bättre än att jag också får en ofrivilligt lugn helg. Jag skulle till Formex idag och träffa bloggvänner på lördag, men sonen fick magsjuka (vinterkräksjuka troligtvis). Här i Umeå skiner solen, men det är -22 grader ute. Burr! Hoppas att ni kurerar er i helgen. En helg i vilans tecken kan ju vara riktigt mysig. Kram

  2. En skön och fridfull helg önskar jag dig med. Ladda batterier och krya på dig. Och dansa … det kommer det att bli 🙂 Gillar både Morgan och Laila. Må gott!! //Märit

  3. Ja när familjen äntligen är samlad efter jobb och hockeyträning hoppas jag lugnet infinner sig här med. Tacos och Lets dance står på menyn.Önskar dg en trevlig helg…Kram kram

  4. Hej! Jag gillar iden med Saltås musli, men drivs inte Saltå Kvarn av antroposoferna i Järna, som faktiskt är sekt-klassade? I så fall, bra om man vet det, så man kan bestämma om man vill att en sekt ska få ens pengar.

  5. Åh vad vackra, nu beställer jag med!Morgan har nyss dansat och jag älskar hans entusiasm.Med önskan om en trevlig helg!//Mo-mo-land!

Leave a Reply

Your email address will not be published.