Mitt val

Den här utmaningen var ju lätt för en gångs skull! Min kära kollega Helena manar oss att fundera över vilken musik vi skulle välja som sista, om musiken en dag tog slut. En ack så hypotetisk fråga får vi tro, men sådana kan ju vara lite harmlöst roliga ibland :). Jag tillhör inte skaran som lyssnar på radion i tid och otid. Jag har svårt för skvalet och när jag är hemma själv sätter jag aldrig på radion. Däremot kör jag Youtube när jag sitter och jobbar. Där finns verkligen allt och lite till. Jag är medveten om att det finns alla möjliga musiksajter på nätet, men där har jag lång väg att vandra. Jag äger inte ens en MP3-spelare. När det gäller teknik är jag ljusår efter alla andra. Utvikning från ämnet – den sista musican skulle det vara. Tveklöst detta – såklart! Overturen till Mozarts Trollflöjten är liksom livet i stort. Det är lugna passager, uppbyggnader, stor dramatik – allt. Och så in i den vacker förstås. Den har följt med mig genom livet på olika sätt. När det gäller musik är jag totalt prestigelös och blir även jätteglad av eurodisco av den äldre skolan. Högt och lågt i en salig blandning. Men den sista. Det är W.A. det.

Klura gärna Ni också!

6 comments

  1. Jag kör nästan bara Spotify när jag sitter vid datorn, just nu rullar Santa Monica Bay med Johnossi. Den allra sista låten näe det är omöjligt!

  2. Hej W!Hur har det gått med solskyddsvalet? Visst är det svårt – och DYRT!!!!! Skulle mycket hellre lagt mina pengar på läckra utemöbler, betydligt roligare än persienner. Men, men. Att sova gott och länge är ju också väldigt viktigt….. Jag tycker själv att jag samlade många vuxenpoäng när jag insåg att vi skulle investera i riktigt bra solskydd till fönstrena. Till sovrummen valde vi de där dubbla med ett super-dupermaterial på baksidan som tar bort både ljus och värme. Till sällskapsutrymmena valde vi de enkla plisséerna, de silar endast ljuset och är mer som gardiner. Tror nog att vi åker på markiser mot söder. Redan nu blir det jättevarmt när solen gassar. Fönstrena i nya hus är ju både många och långa och släpper in massor med värme….. Sån’t man inte riktigt tänker på när man planerar sitt hus. I alla fall inte jag!Betr. altanen så är den av lärk. Det är hårdare och mer miljövänligt än tryckimpregnerat. Och så slipper man det där fula gröna skiftningarna. Både tryckimpregnerat- och lärkvirke mörknar med tiden. Det skall bli kul att se hur det ser ut om ett år. Hoppas på lite mjukt ljusgrått. För att olja kommer vi nog inte att orka…. Har man väl börjat olja in altanen så måste man göra detta varje år. Nu hoppar jag jämfota av otålighet tills trädgårdsfirman skall komma och förvandla leran till en grön och fin gräsmatta. Inget är som väntans tider, eller hur….Kram //Charlotta.

  3. Hej weronica! Jag är så nyfiken på vad det är du jobbar med. Kanske en personlig fråga men om du har lust att dela med dig om ditt jobb vore jag väldigt glad:-) Ha en trevlig dag. Hälsningar Johanna

  4. Solåkra: Ett uppåttjack så gott som något 🙂

    Anna-Karin: Ja, jag inser att jag behöver vidga mina vyer lite här 🙂 Det skall tilläggas att jag var ljusår efter när det gäller Youtube också…

    Charlotta: Jösses – it´s a djungel! Jag tittar mycket på dina bilder och läser vad du skriver. Tack snälla! Det finns ju för- och nackdelar med det mesta i vanlig ordning. Jag är egentligen ute efter att få bort lite av värmen också och det kanske man inte vinner med vanliga plisséerna då? I och med att vi har dörrar, så kan vi inte ha vanliga markiser på baksidan och budgeten rymmer inte hur mycket som helst just nu. Det är ju det som är grejen med nybyggen. Allt, precis allt, kommer samtidigt – som bekant 🙂 Era altaner är jättefina och inspirerande. Jag ser mest fram mot att allt är klart som sagt! Kram

    Johanna: Jag driver ett eget företag där utvecklingen av projektet En mammas dag är i fokus. Jag kan även tänka mig frilansuppdrag om det dyker upp något skoj längs vägen! Ha en fin dag du med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.