Vackert

bokstaver.jpg

I dag fick jag ett litet kuvert från Singapore med mina broderade knappar som redan har funnit sin väg till min inspirationstavla. Hjärta Hjärta RO. Vackert!

Jag fotograferade knapparna mot en inspirerande favorit – Florans konstnärer av Monika Björk (1999). En av mina vackraste böcker med ett urval av nordiska växtakvareller från fem århundraden.

6 comments

  1. Lite sugen på att svänga ihop en liten knapp själv, måste jag erkänna. Har gått å sugit på idéen sedan du visade den, men sen kom en toaskylt i vägen 🙂

  2. Fina knappar! Jag tror originalet är finare i detta fallet – tyckte broderandet blev väldigt plottrigt då väven i mitt fall hade så små hål.Vattkoppor räckte visst inte här hemma, jag själv åkte på en (iofs kort) kräksjuka också… men det är ju så det brukar bli, allt på en och samma gång…

  3. Nina: Visst är de vackra! Jag vill ha fler :)!Linda: Jag har inte kommit igång med nål och tråd ännu, men dina korsstygn inspirerar må jag säga. Vi får väl se när jag skrider från tanke till handling :).Mrs b: Knapparna är väldigt välgjorda och jag hade då inte klarat av detta det är en sak som är säker. Dina ser jättefina ut dock. Men fy! Magsjuka mitt i allt. Respekt och med hopp om bättring!Pappabloggare och Skönt Hemma: Visst! Bedårande och även nice är ordet ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published.