Vårigt

plockhelg12ed-copy.jpg

Ett litet desperat försök till springfling denna grå och iskalla måndag :).

* Vilstolen A3 från Grythyttan drömde jag om redan förra våren. Och den lär få stanna i tanken ett tag till. Vi väntar in en offert på trädgårdsanläggningen. Hu…* Vete sjutton om leran skulle bli skojigare med de numera obligatoriska stövlarna för styling av hallar – Hunter. Det är inte fullt lika stylish i vår groventré där stövlar av alla de former trängs på dörrmattan.* Vi har pratat med grannarna om utgrävning för häck på tomtgränserna, så på sidorna blir det “bara” halva kostnaden för de tappra plantorna. Snyggsnöre i snyggförpackning från Garderner´s Friend och Favoritsaker.* Rörstrand följer i spåren av Gustavsbergs relansering av Stig Lindbergs mönsterklassiker. Frida skrev om Mon Amie i går. En inte alltför vågad gissning är att vi kommer att se mycket av detta på önskelistor framöver.* Marc Jabobs succéparfym Daisy kommer i en ny vårtappning.  I tidevarvet när precis allt skall vara personligt, bifogas klistermärkskartor för att piffa flaskan enligt behag.* Enkel preppy klänning i blått och vitt från Lindex.* Det är hög tid att byta ut inspirationsböckerna i köket. Jag tycker mycket om att bläddra i säsongsböcker. Favoriter i den genren är Monica Ahlbergs Mina bästa menyer . Det finns en bok för varje årstid och här försätts man snabbt i rätt stämning. Rekommenderas!

11 comments

  1. Ja vart tog den härliga våren vägen????Visst är det ul med “nyproduktoion av de gamla mönstren” inte för att blått är min färg men man kanske kan ändra sig. Gillar Stig L s mönster skarpt.Kram kram

  2. Hej W!Härligt med nyheten att Mon Ami kommer tillbaka! Jag har en hel teservis i mitt vitrinskåp och det vore kul att komplettera med mer delar.Jag älskar också Grythyttans gungeli-gung-stolar. Försöker övertala maken att detta är den perfekta utemöbeln. Han är dock mer förtjust i något strikt modernt. Förhandling pågår med andra ord….Ha en härlig måndag!//Charlotta.

  3. Vad roligt att Mon Amie kommer i nyproduktion, dom är jättevackra! Påminner mig om kaffebjudningar hemma hos mina farföräldrar när jag var liten. Grythyttans klassiska utemöbler har länge legat på min önskelista, kanske i år… Ha en bra måndag! /Ida

  4. Fin godbit från Lindex! Bland mycket annat vårigt och härligt du visar. Såg grythyttan i senaste numret av Lantliv idag, vackra!Lisa

  5. Härligt collage. Jag gjorde ett igår, som kommer på bloggen imorn, med lite samma känsla tror jag, dvs en STOR längtan efter vår!!Grythyttan exakt den varianten du har med skulle sitta som en smäck på landet. Även om jag kanske inte skulle våga ha så dyra möblemang där obevakade 😉 men ack så fint det skulle vara!/M

  6. Ljuvligt, ljuvligt. ljuvligt!!! Enormt skönt och inspirerande kollage! Mmmmmm tack för alla goa vårkänslor jag fick!!! //Kram Märit

Leave a Reply

Your email address will not be published.