Stora maskiner

gravmaskined.jpg

Jamen äntligen blir det lite stora maskiner här på sidan. Det var väl sannerligen på tiden :). Nu grävs det för fullt på tomten. Barnens fascination inför grävmaskiner har avstannat lite, annars hade det sannerligen varit första parkett här nu. Det grävs, körs grus och läggs ut markväv. Med all respekt för denna process – jag ser mest fram emot när det är klart.

gravmaskin1-copy.jpg

Här ser man utgrävning för det trädäck som skall löpa utmed husets baksida. Framför och vid sidan om garaget skall det ligga singel. På den ytan planerar barnen för poolparty och jag för kryddodling i lådor. Det skall bli så oändligt skönt med en trädgård!!!

signature

12 comments

  1. Jag förstår att det ska bli skönt med en trädgård. Och att slippa leran. Ett så fint hus förtjänar en vacker trädgård. 🙂 Ha en fin dag!

  2. Härligt! Och vilka snabba puckar, skönt att ni fått tag på grävare så snabbt! Får även lite minnesbilder tillbaka när vi själva hade grävare för 1.5 år sedan.Vi har igår haft möte med trädgårdsplanerare och det känns väldigt skönt att få ha bollat lite tankar och fått lite tips!Enda smolken i bägaren just nu är en uppblossad grannkonflikt som vi får se var den slutar. Jag är fortfarande i upprört tillstånd, och har svårt att se hur grannsämjan ska bli god efter detta. Men vi får väl se var och hur vi kommer överens – det hela är verkligen bara så trist och energikrävande.

  3. Jag vet precis hur du känner….. det är helt underbart när trädgården börjar ta form. I år hoppas jag på att få njuta lite mer! Hoppar runt här mellan favorit bloggarna och konstaterade att jag “måste” köpa trädgårdsbyxor. Synd synd att jag såg jätte fina till mig och barnen på bloggen emmyt.blogg.se alá Leila, greengate stuket.Då kan i alla fall jag och barnen blomma i kapp även om jag inte lyckas med trädgården.Lycka till!

  4. Men vad häftigt! Tänk att ni snart har en trädgård! Huset är verkligen fantastiskt vackert, så klassiskt “trots” att det är ett nybygge

  5. Annika: Ja, nog förtjänar vårt kära hus lite mer än klafslera 🙂 Åh, det skall bli så vansinnigt skönt när vi har lite yta att faktiskt kunna gå på! Hoppas att Du har haft en fin dag!Mrs B: Vi har en anläggare som har helheltsansvar för hela trädgården. Jätteskönt med någon som samordnar och fixar med alla leveranser och grejer. Aj, så trist med grannkonflikt! Jag kan tänka mig att det tar massor av energi som skulle kunna läggas på annat… Så tråkigt! Hoppas att det löser sig på något sätt!Stämningsfullt: JA! Åh, det skall bli så skönt med lite trädgård :)Anna: Skall man göra det också 😉 Mycket nu!Elin: Det är ett tag till trädgårdsbyxorna för min del känns det som, men kanske så småningom 🙂 Nina. Viveka. Ida. Linruz och Nilla: Ja, må det bli klart snart! Och fler husbilder må det bli så småningom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *