Aprilhelg

vide-copy.jpg

I går såg det ut så här. Strålande sol och blå himmel. Sommarkänning.

pallcollage-copy.jpg

I dag är det dags att svepa om sig den där sjalen igen. Isande vindar. Aprilväder.

I fredags var vi på det stora varuhuset. Jag köpte PS Karljohan i kärnbjörk. Det lilla bordet är i massivt trä som är sådär riktigt lent så att man vill klappa på det. Jag har min lilla svamp bredvid fåtöljen i arbetsrummet. Jag hjärtar Karljohan.

12 comments

  1. Cecilia: Himlen är gratis som bekant 😉 Karljohan är ett riktigt fynd för 599 riksdaler. Det är inte alltid kvalité och design förenas till ett lite lägre pris, men här har man lyckats fullt ut tycker jag. Jag bloggade om Edholm & Ullenius nya tyger för IKEA i veckan också, men där skulle jag gärna ha betalat lite mera för att få ett bättre tyg. Men en pall blev det och jag gillar den mycket!

  2. jättefint!! Vilken härlig liten pall. Idag blir vi klara med nya staketet så du får kika in senare ikväll om du är nyfiken. Idag har varit riktigt aprilväder men nu lyser solen igen, härligt.KramNina

  3. Fin liten “svamp” du fått in, kan riktigt känna hur len den är. Här har dagen tagit sig rejält, morgonen började kallt med lite duggregn men eftermiddagen har varit solig och fin. Inte lika fin som gårdagen, men nu är det nog ändå vår!

  4. Pallen är väldigt fin, precis som många andra objekt ur nya PS- serien. Maskroslampan och bordslampan svarva är mina favoriter. Underbara bilder förresten! Allt blir så mycket vackrare och lättare att tycka om med lite solljus! Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.