Påsktårta

paskpassion-copy.jpg

Jo. visst måste man ha en påsktårta. Godiset lämnar jag gärna därhän, men andra sötsaker finner fram i alla fall. I dag har det blivit påskbord med våriga rätter såsom kycklingpaj och laxsallad bland barnens köttbullar och prinskorvar. Till dessert provade jag Monica Ahlbergs Påskpassion (Receptet finns här samt i en personlig säsongsfavorit – Monikas bästa menyer för våren. ). Här pratar vi om ännu en favorit i kategorin snabbt, lätt och gott. Limetårtan med passionsfrukt smakade alldeles utmärkt. Rekommenderas å det varmaste!

Rostis klassiska mixkanna har kommit i nya våriga färger. Vilken fantastisk påskafton vi har haft här med sol och värme. Huslivet visar sig från sin absolut bästa sida. Jag njuter.

8 comments

  1. Vilken underbar påskafton ni haft! Tårtan är så smarrig, vi testade den i fredags när jag kom hem från jobb. Hoppas ni får en fortsatt fin påskhelg.

  2. Vad gott det låter, lime är alltid gott i bakverk. Själva åt vi Aprikostårta och den var inte dum den heller 🙂 Hoppas ni har njutit av det vackra vårvädret för det har jag! /Sofia

  3. Missade att den skulle vara 4 timmar i frysen och klockan var redan 17! Måste bättre mig och läsa hela recepten när jag planerar mina middagar. Nåväl, den var jättegod ändå! Tack för tipset! Måste passa på att säga/skriva att du har en jättesnygg blogg som jag tittar in till dagligen! Åker till Shanghai nästa vecka, någon som har bra och aktuella shoppingtips för både kläder och inredning?

Leave a Reply

Your email address will not be published.