Uteliv

paskutecollage-copyed2.jpg

Jo då, precis så där härligt är det i nybyggarland just nu :). Eftersom vi har levt lägenhetsliv i staden innan, har vi ingenting på lager. Det finns inga gamla trädgårdsmöbler eller parasoll. Det finns inga utekrukor eller trädgårdsredskap. Nada. Listan på saker som behövs är lång. Den överhängande känslan är att det skall bli så oändligt skönt när tomten blir lite mer i ordning. Men vi har ett hus – och en blivande trädgård efter alla år av väntan. Jag sitter och dinglar med benen i en pardörrsöppning. Dettta liv skulle jag lätt kunna leva ett bra tag till. Ha en fin dag!

8 comments

  1. Ja visst är det härligt ute=) De små stolarna antar jag är från bruka, dom är ljuvliga, skulle vilja ha två små och två stora=) Nehep åter till fönsterputsandet! Ha en fin dag i solen Kram M

  2. Ja, här har det verkligen varit ett par toppendagar! Semesterlängtan har definitivt satt in, men det känns lite dumt när man vet att det är ett par månader kvar innan det är dags…

  3. hej vill tipsa om min blogg där du kan handla unika handgjorda kort o annat pyssel antingen hittar du något i mitt sortiment eller beställer helt efter egna önskemål. Varmt välkommen in till min blogg & med en beställning

  4. underbart W!Välkommen till den bästa delen med huslivet – utelivet!Ert hus ger mej sådär madicken-känsla, jättefina trädetaljer som verkligen kommer fram med den vita färgen.

  5. Inser att det var ett tag sen jag var här inne och kikade på dina inspirerande reportage. Vi som inte är “husmänniskor” har en huvudorsak att bo i hus. Just känslan att kliva rätt ut. Fast här är det fortfarande kallt och snön ligger kvar i hörnen på tomten.. Brrr….Kram.PS Har öppnat en till sajt förresten: http://www.glanssmycken.se

Leave a Reply

Your email address will not be published.