Annandag påsk: Nyanser av rosa

hyacint-copy.jpg

Det doftar jul i boningen. Hyacinternas blomstertid är egentligen nu. Jag fick några rosa skönheter i en påskbukett.

uteliv3-copy.jpgNu bor vi i hus sådär på riktigt.

uteliv.jpg

Trädgårdsanläggarna var förbi en sväng och markerade ut illrosa kryss för plintarna till trädäcket. Och vi har blivit med två blå plaststolar. Det är lite dåligt gung i dem, men ack, så skönt att ha någonstans att sitta :)!

laxsallad.jpg

Det finns fortfarande lite rester kvar i kylen efter påskbordet. Dessa soliga lata dagar har det varit skönt att bara plocka fram något smidigt att äta, exempelvis en laxsallad med kräftstjärtar, ruccola, avocado, lite chili samt en dressing med olja och honung. Barnens bästa mat är ingen god sallad, utan stavas Bullens korv…

Jag hoppas att Ni har haft en fin påskhelg!

7 comments

  1. Vi har också haft en fin påsk, har grävt upp grönsakslandet för att lägga i singel och sedan odla i pallkragar 🙂 Strålande sol, god mat och goda vänner har också ingått i påskhelgen. Ikväll lagar jag mat så att påsklovslediga barn ska kunna värma lunch på egen hand. Snart ska jag sätta mig i soffan och njuta av de sista lediga timmarna… Ha det fint!

  2. Tack detsamma! Även här har det ätits påskrester och njutits av vårvärme. Dock finns det lite sjukstuga här hemma så vi har inte varit iväg eller bjudit hem några men det har varit ok!Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.