Vårtecken

rabarber.jpg

Regnet hänger i luften. Vår tomt är på väg att bli grön. Halleluja!

I morse kom min pappa förbi med de allra första späda rabarberna. Det får lov att bli en paj till eftermiddagen. Nu är det vår så där på riktigt.

8 comments

  1. Åh nej, nu blir jag ruggigt sugen. Det hjälpte ju inte att jag gick runt och suktade efter paj hela dagen igår och så lägger du upp den här bilden och hintar om paj igen….det får nog sluta med en paj idag…fast jag får nog köpa en sån där färdig påse…ohuslig och obegåvad i köket som jag är.

  2. Stämningsfullt: Det skall bli så gott 🙂 KramVictoria: Inga påsar nu! En paj klarar du hur lätt som helst – lovar. Man behöver icke vara någon stjärna i köket för det. Heja, heja ;)Ida: Det är något alldeles speciellt med den första rabarbern tycker jag. Nästa år kanske jag har några egna tappra 🙂

  3. Åh, jag älskar rabarbersmulpaj med vaniljvisp! Får bli söndagsfika hos oss om jag lyckas få tag på några…

  4. …som jag trodde. Inte en paj i sikte ännu, varken påse eller the real thing. Det blev istället en dammsugare och en latte…på fik…nästan samma sak som rabarberpaj:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.