Till mor

morsdag2009ed-copy.jpg

Alla dagar är mammas dagar, men sista söndagen i maj firas hon enligt traditionen lite extra. Här blir det kanske några teckningar och maskrosor med korta skaft samt gott fika som jag förmodligen får fixa själv :).

Fägring: Vas av Ingegerd Råhman för Orrefors, muggar av Margot Barolo för Höganäs Keramik och klassiskt tennhjärta av Estrid Ericson från Svenskt Tenn. Smycket Lucky Star med en stjärna för varje familjemedlem är vårens nyhet hos Familjesmycken. Körsbär i glas från Natonalmuseum.Hägring: Ge mor tre filmer för kvällar i soffan med bland annat utmärkta Timmarna. Mormödrarna är i fokus i essäsamlingen Min mormors historia. Kanske en entrébiljett till en utställning? Hallwylska Museets utställning Notte Italiane 1950-1990 Mode för världens stilikoner öppnar i morgon. Ovan syns fantastisk klänning av Gianfranco Ferré (Fotograf: Fondazione di Sartirana). Waldemarsuddes utställning Vitt, vitt, vitt öppnar på lördag.En mammas doft: Det var ett tag sedan jag vaggade bebis, men parfymen har inte återkommit i mitt liv. Crazy Libellules stick är dock favoriter. Nu lanseras en parfym i vacker flaska. Doftljuset från Kate Spade är så fint förpackat. Hjärta mamma.

2 comments

  1. Underbart kollage med massa av inspiration till Mors Dag. Det behövs, känns som om man gett det mesta redan men här tipsar du om massa nytt och roligt! tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published.