Färgskala

tennarmbanded-copy.jpg

Jag har sedan en tid närmat mig en ny färg som mitt instinktiva förstahandsval när det gäller små ting. Basen med neutraler är densamma, men när det gäller lite mindre tillägg till paletten rör sig färgvalen mellan olika poler av vad som känns rätt. Hjärtat klappar lite extra för lila nu, gärna i kombination med rosa. Det lila armbandet från Littmarck köpte jag förra hösten. Vid Rute Stenugnsbageri finns en hantverksbod som är väl värd ett besök om Ni har vägarna förbi. Jag blev väldigt glad när jag fann tenntrådsarmband där av en jätteduktig tjej från Visby. Vacker semestershopping!

Fotografi: Weronica – En mammas dag

9 comments

  1. Vackra ting! Lila tror jag blir höstens “poppis-färg”. I alla fall hos mig. Jag kände mycket för lila redan förra året, men julen kom emellan och därefter en ljusare vårlängtan.Och åh vad jag önskar mera tid – nu när vädret är halvkasst vaknar projektlustan på allvar! Fast det är klart, just nu skulle jag nöja mig med lite mer sommarvärme också :-)Dina Gotlandstips är toppen, perfekt att plocka fram när det är dags för visit!

  2. Mrs.b: Ja, det lila har smygit fram helt klart. Rosa har varit förstahandsvalet ett tag, men just kombinationen lila och rosa är så fin. Lila känns alltid aktuellt inför hösten, men den här lila vågen blir nog lite större än så tror jag. Vi hade väldig tur med vädret på Gotland. Det var ingen högsommarvärme, men väl mycket sol den mesta tiden. Nu är det grått och regn igen.Linruz: Det är skoj att hitta lite saker när man är på semester tycker jag. Armbanden blev jag väldigt glad över! KramAnne: Ja! Jag gillar :).

  3. Hej,så kul att läsa dina reportage om Gotland. Tack för alla tips!Jag ser gärna att du tipsar om boende på Gotland också!

  4. Hemmabloggaren: Svart är helsnyggt det med! Jag är överförtjust i tennarmband och har nu en färgkaskad runt armleden :).Maria: Kul att Du gillar! Tack! Vi bor alltid på samma ställe hos en bekant, så boendetips är det sämre med. Innan barnen bodde vi alltid precis utanför Ringmuren i Visby, men nu är det mer lantligt och närmare till bad.Lady Thirty: Oh yes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.