Höstsnyggt och tävling

Det är alltid skoj att se vad de stora märkena hittar på i sina annonskampanjer i modemagasinen som kommer nu. Jag har vissa favoriter i genren såsom de klassiska flaggskeppen Mulberry och Burberry. I höst är jag dock inte speciellt förtjust i Mulberrys donnor med stela poser och överdimensionerade hår. Nej, då gillar jag Emma Watson för Burberry mycket bättre. Ack, så snygg den där trenchen alltid är! På min väskfront hoppas jag inte på brittiskt denna säsong, utan snarare på att något rottingaktigt snart är på väg åt mitt håll :).

Och vi trotsar väl augustimörkret med lite ljus eller hur?! Klicka på bilden för en tävling hos En mammas dag där Du har chansen till vackra lyktor från Karin Eriksson/Cosas. Lycka till!

tavlingcosas-copy.jpg

7 comments

  1. Min Burberry, nyss hemkommen från kemtvätten, hänger under sitt plastfodral redo att möta hösten. Ser framemot klara krispiga höstdagar och prassel av färggranna höstlöv.Gillar Karin Eriksson, klart jag är med och tävlar!

  2. Vilken fin vinst – ljuslyktorna är så söta! :-)Kan inte annat än le åt Mulberrys bilder, inte helt i min smak heller, men trench är alltid snyggt!

  3. GRYMT snygg Trench det där… Har varit och fingrat men priset håller mig borta från denna skönhet… iofs, finns det något mer klassiskt och tidlöst plagg??? Tror inte det. Välinvesterade kronor kanske ändå!Kram P.

Leave a Reply

Your email address will not be published.