God middag

pastasas-copy.jpg

I går stod jag framför ett nästan tomt kylskåp inför middagen. Mannen var på väg till stora affären för att fylla upp förråden. I sådana lägen blir det oftast någon pastasås som fungerar att göra på sådant som man nästan alltid har lite av hemma. I går var jag trött på mina standardvarianter och bläddrade i en gammal receptsamling. Kyckling dijon ingick i vår reportoar för ett antal år sedan, men nu var det mycket länge sedan. Någon squash uppbringade ej kylen, men annars fick jag till det ganska bra. Och det var väldigt gott – nu igen. Den klassiska kombinationen senap och dragon är väldigt smaskig tycker jag. Så upp på listan igen :).

12 comments

  1. ha ha satt precis och pillade på ett kollage med samma senapsburk och ett kyckling recept:) Men tack för tipset på din, mina var en annan variant:)

  2. Låter gott! Suger åt mig alla recept jag ser som innehåller squash, håller fullkomligt på att svämma över av dem 🙂 Ny vardagsmat att sätta upp på reportoaren är alltid välkommen!

  3. Det är nånting med kombinationen bacon, kyckling och creme fraiche som bara är så smaskens! Jag gör ibland en pastasås med just detta och champinjoner och purjo. Dragon och senap måste definitivt testas!

  4. Hej hej!Har funderat i några dagar vad jag skall använda squashen som tittar lite övergivet på mig varje gång jag drar ut grönsakslådan i kylskåpet… men nu vet jag! Tack för vardagsmattipset…behöver ju påfyllning av nya emellanåt! Läser att du “bläddrade i din receptsamling” och blir grymt avis…mitt system är just nu “en enda stor hög i mitt skafferi” men ett av mina favoritvardagsmattips planerar jag att publicera imorgon på min blogg…titta gärna in!

  5. SupergottProvade igår! Hela familjen gillade detta även senapsvägande barn. Men det de inte vet…..de små liven, det lider de inte av. TAck för tipset, som nu åker in i pärmen med “recept vi gillar”

  6. Här har vi letat efter ett gott pastarecept i hundra år – och så provade vi ditt… det var det godaste vi har ätit på länge! Tack!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.