Till dig

thinkingofyou.jpg

I dag fick jag ett mejl från en trogen läsare som berörde mig djupt. Hennes önskan var att jag skulle hålla bloggen levande för att förgylla vardagen i ett svårt skede av livet. So this one is for you. Jag tänker på dig. Jag hoppas att livet är snällt mot dig framöver. Kram.

Kort från Keep Calm Gallery. Det är ju så med den här alternativa världen. Man känner inte varandra, men man möts ändå genom ordet och finner beröringspunkter, gemensamma intressen och delar smått och stort. Mäktigt.

9 comments

  1. tack, nu fick jag en anledning att skriva ocksa. jag har last din blogg i snart 2 ar da min aldsta dotter foddes och jag bodde i london. mellan och under amningarna kunde jag halla mig uppdaterad om svenska inrednings ideer, mat och bara lasa om andra mammor och deras vardag. det flyttade nagot som var valdigt langt borta lite narmre.nu bor jag i sverige sedan 1 manad och dotter nr 2 ar redan fodd och aven denna gang slar jag pa datorn sa fort hon somnat for att se om det kommit nagot nytt pa din blogg. vart nya fina hus har en harlig blandning av gamla engelska antiviteter, new england och massor av tips fran dig! (bland annat behovde jag visst lasa din blogg for att inse att jag maste kopa med mig kew garden krukor hem!)tack for en harlig blogg, den ar en som en bra kompis.

  2. Kära Weronica. Visst är det så att din underbara kollage, inlägg och dina tanakar och funderingr berör oss alla.Kommer på mig själv att le och känna glädje när jag ser at du har uppdaterat.Trots anonymitet och att man inte känner varann IRL känns det om att man har pratat med en vän efter en blogg runda.Svårt förutomtående att förstå men mäktigt för oss som beblandar oss i denna värld.Vill oxå skänka en tanke till din läsare som uppenbarligen har en svår tid just nu. Kram även till alla er andra som finns där ute.Lina

  3. Håller fullständigt med! Skickar också varma tankar till din läsare som har det tungt nu. Ord kan göra gott!

  4. Visst är det mäktigt att beröra människor, kanske extra mäktigt när man inte ens känner dem. Att mina vänner hejar på mig i mitt serie- och bokprojekt är förstås trevligt, men när helt främmande människor berättar att de skrattar åt det ena eller andra, och väljer att köpa MIN BOK utan att ha en aning om vem jag är, då blir jag extra glad i magen!

  5. Gabriella: Så roligt att höra från dig! Jag blir väldigt glad av dina ord och det sporrar framåt. Välkommen hem till Sverige!Linruz: Tack för fina ord! En mäktig alternativ värld är det!Lo: KramKarin: Underbart! Glad skall du vara över det!Sofia, Mini, Lotta och Jenny: Tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published.