Kvällens TV

Jag har saknat att ha en sådan där serie som jag bara måste se. Att någon kväll blir “den-serien-kvällen” som man ser fram emot och som gärna ackompanjeras av något tilltugg. Jag har ju redan hissat True Blood efter förra veckans premiär. Förhoppningsvis fortsätter känslan och då har jag en måste-serie på agendan i höst. Mycket trevligt!

I kväll får jag andäktigt konsumera sex svindyra praliner från NK till blodsugarna. För de riktigt hängivna fantasterna kommer snart en dryck för den rätta röda stämningen. Jag tror att jag kan hålla mig dock ;).

10 comments

 1. Njae, drinken kan jag nog klara mig utan. Blodsugare också för den delen, jag fortsätter att städa istället. Men PRALINER, give it to me! Kanske du kunde vara snäll å mejla en åtminstone…

 2. En serie jag fastnat för och som jag måste se på tv400 varje vecka är Medium. Men även ghost whisperer och Det okända. Den senare är en säsongsserie men intressant tycker jag. Praliner ja 🙂 Älskar praliner och annat sött som t.ex Anthon Berg. Ha en fortsatt trevlig onsdag kväll.

 3. …undra om vi får se Skarsgård idag då…förstått att det skulle dröja en bit in i serien så idag är det nog inte aktuellt! Jag laddar med mitt engelska te och väljer nog hellre en god cookie om jag får välja…torra kakor rules! 😉

 4. Den missade jag får försöka komma ihåg och kolla nästa vecka.Tyvärr har jag svårt att följa serier med mina oregelbundna arbetstider. Kram Lina

 5. Jossa: 🙂

  Knaada: Haha! Försöka duger 🙂

  Charlotte: Aha, nya serier för min del. Visst är det gott med choklad ibland. Tack! Hoppas att Du fick en trevlig kväll med!

  Anna: Skarsgård lär nog dröja lite som sagt. Boxen kommer i slutet av oktober. Det lär bli svårt att vara ståndaktig, men det är ju just en del i tjusningen att gå och vänta på avsnitten på “måste-serier”. Te och cookie – anyday 😉

  Linruz: Det bästa är att Du kan titta på SVT Play när Du behagar. Känslan bestod i går, även om det var lite väl smaskigt blod ibland. Men handlar det om vampyrer så 🙂 Kram

 6. Jag har fastnat totalt och sett hela säsong 1. Väntar på tvåan. Jag tycker att det är härligt att de är ett par i verkligheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.