Höstvindar

autumnishere-copy.jpg

Nu är hösten här på allvar – i varje fall hos oss. I morse var det två plusgrader här. Jag fryser på en gång. Jag tar fram fingervantar och halsduk. Och huttrar ynkligt. Barnen är däremot av helt annat virke. De vägrar liksom ge upp tanken om sommaren. Det är t-shirt och en träningsjacka på. Inget mera. I morse packades ryggsäckarna med fleecejackor och vantar. Och i kväll kröp det fram att jo, det hade ju faktiskt varit lite kallt. Och den där jackan var ändå ganska skön att ta på sig. Men det sitter hårt inne, det är en sak som är säker :).

Twilfit kör strumpkampanj (ta tre betala för två) med en tjusig helsidesannons i morgontidningen. “Höstens signaturplagg är utan tvekan strumpan”. Jo tack – typ så. Jag har svårast för att ge upp barfotalivet i mina sommarballerinor. Men snart är det dags – jag vet. Kanske dags att uppdatera strumpförrådet med andra ord?

7 comments

  1. Mmmm och det är sååå mysigt! Jag huttrade av välbehag i morse då termometern visade tre plus och jag fick gå och leta reda på varmare mössor och fingervantar till barnen. Men jag håller med om att det ändå känns lite vemodigt att stänga in ballerinorna i garderoben igen. En liten tröst är att det finns så många fina stickade strumpor att trä på de frusna fossingarna den här säsongen!Kram/Diana

  2. Alla: Ja, hu nu är det riktigt kallt! I morse fick jag faktiskt på barnen fleece och vantar – i alla fall på de som inte hade bruten arm. Frost på marken och “rökluft” från munnen – då gick det faktiskt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.