Helg * tre

rosie.jpg

När man är sur som en citron kan man likagärna rensa bland de oändliga tidskriftshögarna. Det var precis vad jag gjorde i går också. Jag var på gång tidigare, men projektet föll. Nu hade jag samlat på mig sedan – host – förra julen. Men med tanke på årstiden var det nästan så att jag kom i fas igen :). Jag är fokuserad på utemiljö denna gång. Jag har få urklipp av trädgård sedan tidigare, eftersom jag helt enkelt inte har varit speciellt intresserad. Nu ångrar jag bittert att jag rensade bort mina Rosie – en trädgårdstidning som kom ut 2007-2008. Jag hittade två julnummer som jag tydligen hade sparat, men resten är borta. Jag skulle mer än gärna vilja ha dem nu! Jag tycker att det var väldigt synd att tidningen inte fick leva länge. Lifestyle och trädgård är ju hett, hett. Jag tycker att de klassiska trädgårdstidningarna är lite för hardcore för mitt nyvunna intresse. Jag får hålla hårt i de exemplar jag har.

entreklotkorsbar.jpg

Det har kommit önskemål om att få se våra träd. Och det är ju inte så himla mycket att se än så länge om man skall vara ärlig, även om vi tycker att det är skoj med lite grönt. Här syns vårt tappra klotkörsbär som skall bli till ett entréträd så småningom. I helgen planterade vi även lite vårlökar och triss i Kameliaschersminer. Allt är ju så fruktansvärt pyttigt. Det är inte så lätt att föreställa sig en lummig trädgård för tillfället :). Vi satte även några vita ljung vid varje entré. Anspråkslöst höstvackert i regnet.

yesidolove.jpg

Precis – You are the best tillsammans med kärleken till choklad. Vackert så!

10 comments

  1. Jag bläddrade i ett gammalt nummer av Rosie i somras och tycker precis som du att det är synd att tidningen inte fick leva längre. Den var kanon. Håller helt med dig.

  2. Fina inlägg denna sura måndag! 🙂 Jag läser, tittar och njuter av dina bilder och det fina collaget! Finaste bloggen – den har du! Kram!

  3. Jag gillade också Rosie, det var mycket fint att inspireras av i den! 🙂 Visst vill man att det ska bli lummigt fort men trädgård tar tid. Entrén ser redan fin ut!

  4. Den tidningen har jag helt missat. Låter som en miss. En tidning med blandning av trädgård och inredning vore störtbra. 🙂 Hoppas att citronen blivit lite mindre sur nu. 😉

  5. Men trädet är ju fint! Och kommer att växa med tiden. Måste vara skönt att få ner en del i trädgården så att det kan börja ta fart.

  6. Hej!Vilken fin blogg du har!Har läst den till och från i ett par år och du är en sann inspiratör!Jag bloggar mest om barnkläder, mitt egna favorit mode, god mat och snygg inredning.En feelgood blogg helt enkelt!Hit kommer jag helt klart att återvända! kram Erica

  7. Ingen kan väl spegla vardagen som du. Visst känns det surt ibland – och även här blir de sura minerna en drivkraft att rycka igång med trista saker. Man känner igen sig så väl. Också får man ett uppmuntrande ord på slutet – allt presenterat så snyggt. Ja, du är en attans duktig bloggare!KRAMPs. På tal om trädgårdstidningar. Har du sett Trädgårdsliv?

  8. Solåkra: Ja, visst är det synd ?! Jag prenumererade från starten, men har kastat i rensningsomgångar. Denna gång ångrar jag mig, det är en sak som är säker!Annika: Ah, nu skiner denna sura citron som en sol 😉 Så fina ord! Tack! Karin: Allt har sin tid, så sant. För oss är ju den där pinnen med lite grönt på lite smått fantastisk. När vi flyttade in var det ju lera överallt, så visst har vi ändå kommit en bit på väg redan. Det blir lätt att man glömmer det och mest ser framåt. Men jag skall klappa lite på stammen i dag :)Malin: Haha! Jo tack – lite mindre sur i dag 😉 Rosie var riktigt bra. Stylingen gick lite överstyr ibland tyckte jag på den tiden, men inspirationen skulle jag gärna ha konsumerat i detta nu!Camilla: Precis. Någon gång. En befrielse när det är gjort dock :)Mrs b: Ja – det är ett träd! Fint nog så i detta läge 🙂 Jag tror att det kommer att bli galant på den där platsen.Erica: Tack! Dona: Men du – jag känner att det sura rinner av mig när man får så mycket blogglove tillbaka 🙂 Tack för fina ord! Jag har börjat prenumerera på Trädgårdsliv igen. En mycket fin tidining som har det där lilla extra. Karola: Aha, det låter skoj! Mina höstblommor är less is more – typ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.