15 comments

  1. Krya på dig!Här är vi nyss hemkomna från spruttagning med efterföljande “belöning” i form av hamburgerrestaurang. Får se om det dyker upp några biverkningar eller inte.

  2. Hoppas att du snart blir piggare! Ser onekligen rätt så mysigt ut…Joyce Carol Oates, en kopp te och massor med ljus :)/Anna

  3. Ja fy vad jag var trött och hängig igår kväll. Jag la mig redan vid 7 och huttrade och frös en lång stund innan jag kunde somna. Lite ont i magen och nästintill febrig… Men idag känns det ganska så okej igen… Hoppas att du piggnar till du också snart! Krya på dig!

  4. Alla: Tack för era snälla hälsningar! Här känns fortfarande huvudet som betong och denna gråa dag kommer det inte att ljusna, så det är bara att tända på de levande ljusen istället! Barnen har studiedag så det är full rulle. Meditera med ljus och sno åt sig lite tid under filten – japp 😉

  5. Krya på dig.Inte lätt att vara sjuk med barn i huset, jag vet. Verkar som det är många som är småkrassliga nu.Älskar Slowfox-ljuslyktorna från Orrefors. Jag har likadana. Samma mönster (vass) också. Tycker om mönstret som bildas på bordsytan.

  6. Susanne: Usch ja… Visst är ljuslyktorna riktigt fina. De är nog mina favoriter i genren – så enkla men som sagt ändå med det lilla extra skimret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.