Vinter i trädgården

frost.jpg

Trädgården ligger i vila, nu med ett vackert frosttäcke på ligusterhäcken. Här kom kylan under natten. I morse kom det stora moln ur munnarna. Den andra december fick vi vinterkänning.

vinterlampa1.jpgAllt blev med ens lite ljusare.vintergran.jpg

Förra året kom vi inte riktigt igång. I år njuter vi av att ha ett hus med trädgård i juletider. Utanför matplatsfönstret står två små granar i en zinkbalja. På balkongen sitter en slinga.

frost1.jpgEn tapper kameliaschersmin i vinterskrud.vinterhus1ed.jpg

Det vita huset i vintergryningen.

Glöm inte de stora vantarna idag!

signature

15 comments

  1. Jag känner kylan genom dina otroligt vackra bilder! Och så snyggt ert hus står där. Jag har sagt det förr men känner att jag måste upprepa mig – ni har byggt med stil!Kram!

  2. Underbara bilder Weronica.-Allt för konsten!! Jag fnissar fortfarande åt mig jälv när jag tänker på det.Sedan när jag kommer att tänka på att du for runt i en annan del av staden i samma outfit blir jag ännu mer full i skratt.Ha en härlig dag…..solen skiner i dag!!!kram Lina

  3. Vackert… Här uppe har vi dock så mycket snö så övrigt “pynt” i trädgården blir överflödigt. Ett tips för paketkalendern som gör att du slipper köpa småprylar finns i min blogg just nu. Allt du behöver är en skrivare, och jag lovar att barnen blir nöjda. Kram!

  4. Mycket vackert! Här har gubben Frost också varit på besök i natt – underbart att vakna till klarblå himmel och rimfrost på fönsterrutorna!Ha en bra dag!

  5. Jag tittar in på din sida varje dag och det är en riktig humörhöjare! Det har blivit en daglig rutin som känns lika trevlig som känslan när man öppnar en ny tidning. Tack för att du delar med dig!Jag har en liten fråga, vilken fasadbelysning har ni? Tror att jag har sett dig skriva om den men kan inte hitta tillbaka till inlägget.Nu har mörkret sänkt sig över denna vackra dag, härligt att du förevigade den!/Clara

  6. Vilka vackra vintergryningsbilder – jag riktigt känner kylan genom bilderna! I storstaden är det också kallt. Natten innebar en ond bråd död för mia pelargoner på balkongen.

  7. Härliga vinterbilder!T.o.m vi på västkusten hade ordentligt med minus i morse. Men det är mörkt när jag åker och mörkt när jag kommer hem, så jag hoppas det håller i sig till helgen så jag kan ta mig en närmare titt 🙂

  8. Alla: Stort tack för era fina kommentarer! Lite magi blir det med frost.Clara: Roligt att höra från dig! Tack för fina ord – jag blir väldigt glad! Fasadbelysningen på baksidan kommer från Belid i deras Migi-serie. På framsidan har vi två stallampor från Norlys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *