Offline

coorda.jpg

Något har saknats mig de senaste dagarna. Det blev noll anslutning här när nätverket skulle kopplas om. Det har således varit några vita dagar för mig som är beroende av att ha tillgång till det kära nätet. Nyttigt kanske, men samtidigt ack så frustrerande. Henrik har varit rosslig och  hemma och hållt mig sällskap. Vi har bakat pepparkakor och gjort julgodis. Men nu är det surffrossa kan jag lova :)!

Dagens lästips får lov att bli mina svar på Coorda Magazines frågor om min jul. Klicka gärna in er dit. Nu må väl anslutningarna vara på min sida, så jag hoppas att vi hörs snart igen :)!

Collage från Coorda Magazine med mina bilder.

6 comments

  1. Ja vi är nog många som har saknat dina fina inlägg!(Och säkerligen många av oss som också vant oss vid “always connected, always online”…)

  2. Puuh så skönt att höra att det “bara” var anslutningen som legat nere! 🙂 Min dagliga W-dos har saknats så jag är glad att du är tillbaka i etern igen. Läser alltid. Kommenterar nästan aldrig. Fy, så trist av mig :-/ Tror delvis att det har att göra med att jag använder en RSS-läsare som gör det lite krångligt att kommentera, men just i detta nu känns det som en alltför tunn ursäkt. Vi får se om det kan bli bot och bättring! I förra veckan tittade jag in hos dig för att få lite inspiration till outfit på jobbets julfest, jag ‘grävde runt’ i lite modecollage och blev inspirerad direkt! Outfiten blev: Svart klänning från Esprit (http://www.ellos.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=38069&productId=257606&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=)Glittriga strumpbyxor från ÅhlénsSvarta stövlar med klackLiten svart paljettväska med kedja från HMSist men inte minst så var jag ute på lite julklappsshopping och slank in lite snabbt på Lindex. Där såg jag en längre cardigan och min första tanke var: “Den här har jag inte sett att Weronica bloggat om” – jag tyckte nämligen att den såg lite W-ish ut! :-)Länk: http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=7040664&styleid=7040662&path=3403475;3215210;3232566;3563771;9653Ha en trevlig dag! Här en hemmadag med en krasslig prickig dotter (vattkoppor) och en väldigt piggelin dotter – dags för en stor mugg kaffe med mjölk och lite jobb medan barnen slappar lite och ser på teve!

  3. Men hoppsan. det ligger EXAKT likadana paket på mitt julklappsbord……. med röda fina snören från “Tennet”………..

  4. Caroline och Mrs B: Skoj att vara saknad! Ja, det är lite läskigt, men å andra sidan är det en del av livet numera :)Magnabus: Men så glad jag blir över din kommentar! Ni är ju massor därute som läser och aldrig skriver något, så jag blir kalasglad när någon nu väljer att göra det. Och så farligt var det väl inte 😉 Sicken tjusig outfit du fick till där! Och tack för tipset om cardiganen. Inte omöjligt att den smyger sig in i ett collage någonstans! Hoppas att Ni får en fin dag trots eländiga koppor. Det är bara en gång får man trösta sig med.Lena: Där ser man. Jag har redan öppnat mina paket dock 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.