Den första dagen

100101.jpg

Alldeles för mycket bubblor, alldeles för sen timma – pyspunka så här den första dagen på det nya decenniet. Men, men, man må komma igen en annan dag. Jag hoppas att Ni hade en fin afton igår :)!

9 comments

  1. Litt redusert i dag her også, mye bubbles ja. Men hurra for en feiring. Her i Norge er det jo masse raketter som blir skutt opp privat og det er jo litt av et skue.God mat også, og trivelig selskap. Hva mer kan man ønske da?ps. i dag smakte vi på svensk julskinka, mørkt brød og sennep julmust. Nam nam!!!

  2. Pyspunka – ja, det stämmer allt för väl… Barnen sov till 10 – har aldrig hänt förut. Ja, förutom lilla loppan som vaknade 8, vilket är sent för att vara henne.Härlig dag ute i solen med snowrace och korv m bröd. Annars inte mycket.Ser fram emot att följa din blogg även 2010./alacs

  3. Ha ha ja pyspunka var rätta ordet, här är det sannerligen det med och jag tror rumpan får stanna i soffan en stund till innan jag flyttar den till sängen:) Massor kramar till dig Mia

  4. Betongkeps tidigt i morse. Insåg att jag inte hade fått sova tillräckligt så tillbaka under täcket igen. Nu känns det bättre. Vinet kan verkligen sätta sig i punktform i skallen.Men vilken skön dag det är ändå.: ) LiseLotte

  5. Gulligt sifferval. Så kände jag mig också f.ö dagen efter, trots bara läsk i glaset. Må detta år bli bättre än det förra!

  6. Alla: Oj, oj, det tog tid att återhämta sig från den där aftonen. Man är varken van eller speciellt ung nog att ta itu med efterbehandling av bubblor och sena timmar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.