Sidobord

sideboard.jpg

Denna gång gick det snabbt från den tänkta tanken till den utförda handlingen. Den där tomma väggen är numera ett minne blott. Nu tronar IKEA Stockholm sidobord där istället. Vi trivdes med det på en gång. Vissa saker bara passar in som handen i handsken. Detta är en sådan sak.

sideboard1.jpg

Jag tycker mycket om känslan av klassiskt biblioteksbord. Bordet blir nog framförallt min domän. En plats för alla tidskrifter, lite vackra saker och inspirerande böcker att bläddra i. En lampa. En vas med blommor. Vad som faller in och vad som känns fint. Jag är mycket tillfreds med detta bord.

33 comments

  1. Småmöbler i alla format är ett måste för att man ska få ett trivsamt hem. Hela IKEAs Stockholms serie är något av en favorit hos mig. Under årens lopp ändrar den skepnad och men är ändå lika stilren och klassist. Precis så som man förväntar sig av svensk inrednings design.Bordet gör sig perfekt mot en vit bakgrund. Jag förstår att du är nöjd.Kram/Carina

  2. Jag har kikat på det också! Mycket vackert, gillar den smäckra formen och funktionaliteten. 🙂 Kommer bli fint med vad du än väljer att placera där.

  3. Fast jag inte känner dig eller har sett så mycket av ert hem egentligen, så måste jag säga att ser ut att vara din stil precis! Väldigt fint och klassiskt.

  4. Ja, det där bordet är det lite klass på faktiskt, påminner en del om ett teakbord från femtiotalet. Snyggt!

  5. Alla. TACK! Jag stortrivs med bordet och att kunna lägga fram saker som inspirerar där. Hittills har jag faktiskt fått ha det alldeles för mig själv, men barnens grejer har en tendens att liksom sprida sig 🙂 Det är fin kvalité och fina detaljer för det priset tycker jag. Rekommenderas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.