Inspiration: 4 mars

Vi kör väl lite inspirerande bilder då, som inte bara befinner sig inne i mitt huvud :).

modernt4mars-copy.jpg

Ah! Vårkänslor från H&M Magazine med kläder från Garden Collection med säljstart 18 mars online.

modernt4mars2-copy.jpg

Klassiskt vacker siluett från Anna Holtblad. De där kavajkoftorna är en av mina stora personliga favoriter. Jag har två trotjänare i garderoben som har många år på nacken – en gammelrosa och en beige – men de är faktiskt lika fina ännu.

modernt4mars1-copy.jpg

Så snygga nyheter från favoriten Maja Littmarck. Nu är det kombinerat knyt och traditionellt renskinn med nitar, tenntråd och volanger. Folkloristisk glam som jag faller för.

modernt4mars5-copy.jpg

Med tanke på all morotssoppa som jag äter till lunch för tillfället är väl detta från Cosas gjutet. Förpackningsnörden i mig tar glädjeskutt över glasflaskorna och de små etiketterna med frö i.

modernt4mars10-copy.jpg

Jag är som bekant en vän av rutiner. Nu dricker jag en stor kopp med Clippers vita te med pepparmint varje kväll. När jag sätter mig ner i soffan med det lägger sig liksom friden :). Tryck från Isa Form.

modernt4mars8-copy.jpg

Just precis där skulle jag kunna tänka mig att stå just precis nu. Magiskt sommarljus från Jumperfabriken.

Och kanske där också. Klassisk gatuvy över anrika Tiffany i New York.  

Så tjusig hon är – fashionistan Alice Cullen – i New Moon.modernt4mars11-copy.jpg

Det fladdrar och kryper överallt just nu med rådande fjärils- och insektstrend. Jag har mina små fjärilsstenar av Karin Eriksson. De kan väl få lite sällskap av några trollsländor nu i vårtider.  Keramik från Manos.

Väskor av Johanna Davidsson som jag köpte på bokrean är en riktigt trevlig blädderbok. Rekommenderas! Skärmdump av sida i boken från Adlibris.

modernt4mars4-copy.jpg

Till sist en liten fin filur från alldeles nyöppnade Little Studio som erbjuder tryck för stora och små.

Det var dagens bilder det. Jag hoppas att Ni har en fin dagen-före-fredag-dag!

signature

12 comments

  1. Härligt med lite ögongodis, precis vad jag behövde! Underbara förpackningar, måste införskaffas…och vem drömmer inte om en solbelyst glänta iförd en skir klänning i denna bistra vinterkyla.Allt gott!Anna

  2. Tittar in…och njuter av alla dina bilder härinne. Du är verkligen en hejjare på att blogga och fånga dina läsares uppmärksamhet med dina välredigerade bilder. Titta gärna inom min blogg.

  3. Weronica!Tjejen med koll på det mesta.Ankarsrum (elektrolux) Assistent ELLER Kitchen aid ? Står inför ett stort beslut..Kolla Bagaren&Kocken,,,kanske du kan hjälpa mig med nån”undersökning”.Har ingen egen bloggTror Ankarsrum kommer bli den “nya kitchenaid” Hjääälp… ?

  4. Alla: Tack för glada tillrop! Jag behöver lite extra heja just nu känner jag :)Jossa: Min koll säger detta ;)Ur ett rent estetiskt perspektiv och vad som känns i magen så tror jag att Kitchen Aids storhetsdagar är på väg att få riktig konkurrens av den hederliga Assistenten. Vi har sett lite för många stylade hem med KA för att det skall kännas riktigt “vill-ha”. Sedan har jag själv en äldre modell av Assistenten (utan flashig stålfront eller pastellfärg) se bild härhttp://www.enmammasdag.com/weronica/?p=3382så rent baktekniskt förordar jag den. Sedan finns det ju massor av tillbehör till KA. Frågan är väl vad man använder och hur mycket man bakar och fixar i köket. Jag har inte min assistent framme, men de allra flesta som har KA har den väl på köksbänken. Den tar ju plats dock. Så mitt svar är – satsa på Ankarsrum 🙂

  5. Åh! du e så bra Weronica! det är så fint här på din blogg så jag vill stanna här, kan man flytta in?Bästa betyget på en ny LITTMARCK produkt är att du gillar det!XOXOwww.littmarckshop.sewww.littmarck.com

  6. I had got a desire to begin my own business, but I did not have got enough of money to do that. Thank goodness my close dude advised to use the credit loans. Therefore I used the car loan and made real my desire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *