I dag

sommarvaska.jpg

Vi har legat och slökollat på Vasaloppet efter en sen frukost, precis som i gamla tider. Solen flödar in här, men det är fortfarande ganska kallt. Vi har ställt fram en stol i hörnet av trädäcket där snön har smält, men det behövs nog lite mera värme för att få vårkänning där. Och lite till mig i H&M leveransen efter att barnen plundrat sitt.  Ett fint fynd från H&M Garden Collection. Lite sommarfeeling i ekologisk bomull för tjugonioochfemtio. Några fler jeanskuddar till uteplatsen. Och en gladrandig Rykiel-scarf. Vad stor den är. Lite som en sjal. Jag har hängt den över en fåtölj i arbetsrummet för en randig färginjektion. Fina ting allihop. Jag planerar för en fortsatt dag i soffan. Jag ligger efter med klassikerläsningen, så det skall bli Doktor Glas här. Och en hög med tidningar. Nya Elle Interiör har några riktigt inspirerande hem.

Ha en fin söndag!

9 comments

 1. Kul å se att det är fler som åkt vasaloppet idag :=) Jag har två av de fina jeanskuddsfodralen men har konstaterat att det är svårt att hitta innerkuddar ute i handeln med måttet 60×60. Köper du innerkuddar på H&M eller har du tips nån annanstans? Jag vill helst ha lite rustikare innerkuddar med lite tyngd. De är verkligen ett toppköp de där jeansfodralen, nu ser man förresten många jeanskuddar ute i handeln. kram Milla

 2. Milla: De har sänkt ytterligare på H&M rean nu. Fodralen kostar endast 49.50 och innerkuddar 60 * 60 finns för 19.50. Ett sanslöst bra pris för den trendfaktorn och kvalitén. Skynda fynda med andra ord 🙂 Kram

 3. Här åkte större delen av familjen vasalopp under förmiddagen. Själv hamnade jag med ett av dina filmtips i datorn, Young Vicoria, kostymfilm som passade utmärkt en södan som denna, tack för filmtipset Wictoria! Hoppas ni får en fin söndagkväll!KramNettan

 4. Åh, kassen är jättesnygg! 🙂 Ser ut som en perfekt strandkasse. Jag ligger också efter med läsningen och har ungefär halva Dr Glas kvar att läsa. Ha det gott!

 5. Ååhhh jag som fortfarande försöker läsa ut Svindlande höjder. När jag kommit halvvägs försvann boken spårlöst, misstänker att det var storebror som lagt rabarber på den. Häromdagen kom den plötsligt fram igen men då var lillasyster snabbt framme och tog den istället (scrolla ner ett snäpp): http://hemmaloggen.wordpress.com/2010/03/05/2010-03-05-noras-eftermiddag/ och det var tji att få låna den. hmm… man kanske skulle ta och gå direkt på Doktor Glas istället. //Stina

 6. Nettan: Ah, jag vill också se den vid tillfälle! Kul att höra att du gillade den!

  Karin: Kassen är en sådan där sak som man får omedelbar sommarkänning av. Jag har den hängd på ett dörrhandtag för tillfället. Vill inte riktigt släppa taget av de fina känslor som den signalerar 🙂 I går blev det Doktor Glas för mig, så intryck och tankar kommer nu under veckan. Nu siktar jag Mot Fyren!

  Jossa: Den är riktigt bred och i fin bomull. Den känns möjligen mer höstig än vårig i färgerna, men det kommer ju andra tider. Och jag gillar gladränderna som just nu hänger över en fåtölj. Skoj med Assistenten! Må du baka mycket med den 🙂

  Stina: Nämen, så sött 🙂 Jag klämde Doktor Glas i går, så nu siktar jag mot Virginia Woolf.

  Lina: En enkel liten kasse som man blir glad av ja 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.