Trädgårdskudde

kuddehmgarden-copy.jpg

Dagens snabba med lediga barn och bullbak och tvättmaskin och en del annat smått och gott. Fin kudde till trädgården från H&M Home som lanserar sin sommarkollektion i dag. Trycket har funnits på en kökshandduk förut, men här blir det ännu en pusselbit i den där innegården som envisas att uppta mina trädgårdsdrömmar. Fin!

5 comments

  1. Visst är den fin…..???Hemklickad här allaredan och hoppas den uppfyller mina förväntningar.Bullbak lät trevligt.Ha en fin fin dag.Kram Lina

  2. Nilla: Ja, jag gillar det trycket! Det kommer förhoppningsvis att bli galant ute sedan.Lina: Det finns några kvar i en påse. Du är välkommen 😉 KramLinruz: Jag har också klickat. Hoppas att vi blir nöjda med våra kuddar när de anländer sedan. KramMalin: Det får vi lov att tro ja 🙂 Hittills har jag blivit mycket positivt överraskad av H&M Home så jag hoppas att den trenden fortsätter!

Leave a Reply

Your email address will not be published.